BOER'IN

BOERin

on juli 19 | in Evenementen | door | with No Comments

Het wordt een echt BOERin spektakel!

Winkelcentrum Putten wordt zaterdag 28 juli één groot podium voor alles wat een raakvlak heeft met het leven op de boerderij en de boerencultuur.

Altijd al benieuwd geweest hoe lang koeien slapen? Leer van alles over de boerderij tijdens BOERin. Ook kun je zelf aan de slag en ervaren hoe het is om een geit te melken bij de Vrolijke Geit en een lekker geitenijsje proeven.

Beleef het proces van Pieper tot Patat of ga de uitdaging aan tijdens het pieperschieten en raak de bullseye. Dans mee met de Puttense Boerendansers, geniet van de demonstraties en rij mee met paard Bartje en Imke (menner Dierenkliniek Achterstraat). Na alle inspanning heb je wel iets lekkers verdiend! Proef gratis zuivelproducten en andere lekkernijen bij de diverse standjes. De groentespread van Pluk&Proef is erg lekker…om je vingers bij af te likken!

Heb je zin in een spelletje, doe dan mee met de Puttense dialectquiz of raad de juiste graansoorten. Geniet ondertussen van de oude ambachten en mooie klederdracht. Tijdens BOERin is er van alles te beleven voor jong en oud. Kom een kijkje nemen in de Kunstcaravan ‘De Boeren Liefde’ of geniet van de fototentoonstelling en aquarellen in het boeren thema.

Beleef de boerenactiviteiten op het kinderplein bij Kindcentrum on the Move en doe mee met de tractor race voor de allerkleinste. Op het Pluk&Proef plein is er een heuse moestuin aanwezig van kwekerij Petersen waarbij Groei&Bloei informeert over het (moes)tuinieren en je de handen uit de mouwen kunt steken tijdens de mini workshop bloemschikken.

Plattegrond BOERin

Pin It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »

Facebook