Boom In' Putten 2018

BOOM IN’ Putten 2018

on juni 11 | in Evenementen | door | with No Comments

Op zaterdag 14 juli vindt alweer de derde editie van BOOM IN’ Putten plaats.

Programma BOOM IN’ Putten – zaterdag 14 juli van 13-17 uur

Verspreid door het winkelcentrum vinden diverse activiteiten plaats voor jong en oud. De bomen komen letterlijk naar het centrum. Diverse optredens en straattheater maken het festival compleet.

Voor ieder wat wils

Zowel jong als oud kan zich tijdens het BOOM IN’ Putten festival prima vermaken. Kindcentrum Putten richt en compleet Beleef- & Doeplein in op het plein bij de pomp met leuke activiteiten die aansluiten op het thema Putten Bomendorp. Kinderen van alle leeftijden kunnen zich verder amuseren met straattheater, poppenkast en de theatervoorstelling van “Doortje Doezel de goudvis held”.

Muziek

Op het plein bij Café de Dikke Deur en Grandcafé 2Brothers is Oscar aanwezig om plaatjes te draaien. Op meerdere locaties kun je tussen het winkelen door genieten van straatacts en live muziek.

Woodcarvers

Ook kunst komt aan bod tijdens BOOM IN’ Putten. In de Molenstraat zullen woodcarvers met kettingzagen mooise sculpturen van boomstammen maken. Wie voor een aantrekkelijke prijs een eigen kunstwerk wil hebben heeft geluk. Tegen een vergoeding van € 200 maken zij een kunstwerk naar keuze voor in je tuin. Wil je hiervan gebruik maken? Stuur dan een mail naar evenementen@winkelcentrumputten.nl.

Maak je eigen Rabootje

Vorig jaar had Rabobank Randmeren een lumineus idee. Kinderen konden hun eigen Rabobankje timmeren. Dat was zo’n groot succes dat Rabobank hier dit jaar een vervolg aan geeft door kinderen een eigen Rabootje te laten maken dat met behulp van een ballon ook echt kan varen.

Programma BOOM IN' Putten 2018

Pin It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »

Facebook