Evenementen

Verrassende evenementen voor jong en oud
 BOERin Putten

Dit evenement is voorbij.

Donderdag 25 Juli 2019
11:00 - 17:00 uur

--> LET OP: Vanwege de hitte is dit evenement afgelast. <--

Toch is Winkelcentrum Putten donderdag "the place to be". Het is dé ideale locatie waar je in koele winkels aan de hitte kunt ontsnappen en tussendoor op een schaduwrijk terras lekker achterover kunt leunen.

BOERin zet het boerenleven centraal in Winkelcentrum Putten

Het wordt een echt BOERin spektakel! Winkelcentrum Putten wordt donderdag 25 juli één groot podium voor alles wat een raakvlak heeft met het leven op de boerderij en de boerencultuur.

Altijd al benieuwd geweest hoe lang koeien slapen? Leer van alles over de boerderij tijdens BOERin. Je kunt ook zelf aan de slag en ervaren hoe het is om een geit te melken bij de Vrolijke Geit en een lekker geitenijsje proeven.

Beleef het proces van Pieper tot Patat of ga de uitdaging aan tijdens het pieperschieten en raak de bullseye. Dans mee met de linedansers, geniet van de demonstraties en rij mee met paard Bartje en Imke.

Na alle inspanning heb je wel iets lekkers verdiend! Proef gratis zuivelproducten en andere lekkernijen bij de diverse standjes. Heb je zin in een spelletje, doe dan mee met de Puttense dialectquiz of raad de juiste graansoorten. Geniet ondertussen van de oude ambachten en mooie klederdracht.

Tijdens BOERin is er van alles te beleven voor jong en oud. Kom een kijkje nemen in de Kunstcaravan ‘De Boeren Liefde’, laat je schminken of beleef de boerenactiviteiten op het kinderplein bij Kindcentrum on the Move en doe mee met de tractor race voor de allerkleinste.

Programma

Plattegrond BOERin 2019

Gegevens

Datum:
Donderdag 25 Juli 2019
Tijd:
11:00 - 17:00 uur
iCal:
Download als een iCal bestand

Poster:
Download
Organisator:
Winkelcentrum Putten
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie:
Winkelcentrum PuttenNieuws

5 juli 2019
Hakim Traïdia treedt op tijdens BOOM IN' Putten Op zaterdag 13 juli organiseert Winkelcentrum Putten de vierde editie van het BOOM IN' Putten festival . Het hele gezin is welkom voor een middag vol...
17 juni 2019
De internationale keuken in de spotlights tijdens Smaakvol Putten Winkelcentrum Putten liep afgelopen zaterdag vol met lekkerbekken tijdens Smaakvol Putten . Bezoekers konden genieten van...