Evenementen

Verrassende evenementen voor jong en oud
 BOOM IN Putten

Dit evenement is voorbij.

Zaterdag 14 Juli 2018
13:00 - 17:00 uur

BOOM IN' Putten 2018

Op zaterdag 14 juli vindt alweer de derde editie van BOOM IN' Putten plaats. Verspreid door het winkelcentrum vinden diverse activiteiten plaats voor jong en oud. De bomen komen letterlijk naar het centrum. Diverse optredens en straattheater maken het festival compleet.

Voor ieder wat wils

Zowel jong als oud kan zich tijdens het BOOM IN' Putten festival prima vermaken. Kindcentrum Putten richt en compleet Beleef- & Doeplein in op het plein bij de pomp met leuke activiteiten die aansluiten op het thema Putten Bomendorp. Kinderen van alle leeftijden kunnen zich verder amuseren met straattheater, poppenkast en de theatervoorstelling van "Doortje Doezel de goudvis held".

Muziek

Op het plein bij Café de Dikke Deur en Grandcafé 2Brothers is Oscar aanwezig om plaatjes te draaien. Op meerdere locaties kun je tussen het winkelen door genieten van straatacts en live muziek.

Woodcarvers

Ook kunst komt aan bod tijdens BOOM IN' Putten. In de Molenstraat zullen woodcarvers met kettingzagen mooise sculpturen van boomstammen maken. Wie voor een aantrekkelijke prijs een eigen kunstwerk wil hebben heeft geluk. Tegen een vergoeding van € 200 maken zij een kunstwerk naar keuze voor in je tuin. Wil je hiervan gebruik maken? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Maak je eigen Rabootje

Vorig jaar had Rabobank Randmeren een lumineus idee. Kinderen konden hun eigen Rabobankje timmeren. Dat was zo'n groot succes dat Rabobank hier dit jaar een vervolg aan geeft door kinderen een eigen Rabootje te laten maken dat met behulp van een ballon ook echt kan varen.

Programma

Programma BOOM IN' Putten 2018

Gegevens

Datum:
Zaterdag 14 Juli 2018
Tijd:
13:00 - 17:00 uur
iCal:
Download als een iCal bestand

Organisator:
Winkelcentrum Putten
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie:
Winkelcentrum PuttenNieuws

16 september 2019
Mode & Trenddag met meer dan 40 modeshows op 12 catwalks Wat was het afgelopen zaterdag weer een schitterende Mode & Trenddag in Winkelcentrum Putten! Met maar liefst 12 catwalks en meer dan 40...
6 september 2019
Modecentrum van Midden-Nederland Heb je ook zo’n zin om je kledingkast aan te vullen met de laatste trends, nieuwe kleuren en stijlen? Kom dan zaterdag 14 september naar de Mode- & Trenddag in...