Evenementen

Verrassende evenementen voor jong en oud
 BOOM IN Putten

Dit evenement is voorbij.

Zaterdag 13 Juli 2019
14:00 - 17:00 uur

BOOM IN' Putten Festival: Genieten, ravotten en doen!

Dit jaar vindt al weer de vierde editie van het BOOM IN' Putten festival plaats. Op zaterdag 13 juli komen in Winkelcentrum Putten de bomen weer tot leven mnet een middag vol optredens en activiteiten.

Timmer je eigen Rabobankje of maak je eigen VDBS Bijenhotel

In 2017 kon je tijdens BOOM IN' Putten je eigen Rabobankje maken. Dat was zo'n groot succes dat we Rabobank opnieuw hebben gevraagd dit weer te organiseren. In aanvulling daarop hebben we VDBS Assurantiën bereid gevonden kinderen in de gelegenheid te stellen hun eigen bijenhotel te maken.

Kindcentrum Putten en andere leuke activiteiten

De hele middag is er van alles te doen en te beleven. Kindcentrum Putten is traditiegetrouw aanwezig met een Beleef & Doeplein dat in het teken van de natuur staat. De Burgemeester van Buiten leert je kampvuurtjes maken in een blikje. Bij Pluk & Proef kun je aan de slag om met een vijzel en kruiden een heuse bomenthee te maken. HoutTerug maakt de mooiste gezichtjes met schmink Verder kun je muziek maken, kijken naar straattheater en naar de voorstelling van Hakim.

Hakim Traïdia

Tijdens BOOM IN' Putten is ook Hakim Traïdia, bij velen bekend van zijn rol in Sesamstraat, aanwezig met een optreden. De Nederlands-Argentijnse theaterartiest en mimespeler haalt zijn inspiratie uit de vreemde problemen van de grote mensenwereld en vertaalt ze vol humor naar de wereld van kinderen.

Heb je ook zin in al deze gezelligheid? Kom dan met de hele familie op zaterdag 13 juli tussen 14:00 en 17:00 uur naar Winkelcentrum Putten en ga genieten, ravotten en doen!

Programma

Programma BOOM IN' Putten 2019

Hakim Traïda treedt op tijdens BOOM IN' Putten 2019

Gegevens

Datum:
Zaterdag 13 Juli 2019
Tijd:
14:00 - 17:00 uur
iCal:
Download als een iCal bestand

Poster:
Download
Organisator:
Winkelcentrum Putten
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie:
Winkelcentrum PuttenNieuws

16 september 2019
Mode & Trenddag met meer dan 40 modeshows op 12 catwalks Wat was het afgelopen zaterdag weer een schitterende Mode & Trenddag in Winkelcentrum Putten! Met maar liefst 12 catwalks en meer dan 40...
6 september 2019
Modecentrum van Midden-Nederland Heb je ook zo’n zin om je kledingkast aan te vullen met de laatste trends, nieuwe kleuren en stijlen? Kom dan zaterdag 14 september naar de Mode- & Trenddag in...