Evenementen

Verrassende evenementen voor jong en oud
 Intocht Sinterklaas

Dit evenement is voorbij.

Zaterdag 12 November 2022
13:00 - 17:00 uur

Intocht Sinterklaas weer ouderwets gezellig met vernieuwd programma

Zaterdag 12 november is het weer zover, Sinterklaas komt aan in Putten! In samenwerking met het enthousiaste Sinterklaascomité heeft Winkelcentrum Putten dit jaar een vernieuwd programma samengesteld, waarbij zelfs een “Meet & Greet met Sint en Piet” op het programma staat.

Aankomst in Jachthaven Nulde

Onder muzikale begeleiding van Pietenband The Peppernuts zal Sint met de Pieten om 13:00 uur arriveren bij de Jachthaven Nulde. Iedereen is welkom om dit moment samen te vieren.

Aankomst in Winkelcentrum Putten

Na een welkomstwoord van Winkelcentrum Putten en het uitdelen van lekkere pepernoten zal Sint met de bus naar het centrum vertrekken. Vanaf 14.00 uur begint daar het programma op het Fontanusplein. Nieuw dit jaar is dat er verspreid door het centrum leuke activiteiten zijn.

Kinderactiviteiten en Meet & Greet met Sint en Piet

Bij boekhandel Het Boekpunt verzorgt gymnastiekvereniging Orion een jazzdance demonstratie en is er een leuk free run parcours uitgezet (onder voorbehoud van goed weer). Wil je geschminkt worden en genieten van de fratsen van Feestpiet en Toverpiet? Dan ga je naar het plein bij de Dikke Deur!

En mocht je Sinterklaas en Piet een handje willen geven of alvast je verlanglijstje willen inleveren, dan kan dat op het plein bij Van Ganswijk. Hier staat een mooie podiumwagen waar Sinterklaas tussen 15:30 uur en 16:30 uur alle kinderen ontvangt voor een “Meet & Greet”. Aan het einde van de middag openen Sint en de Pieten officieel het Pakjeshuis (Dorpsstraat 24), waar vanaf dat moment alle kinderen hun tekeningen, verlanglijstjes en brieven aan Sint of Piet kunnen brengen.

Gegevens

Datum:
Zaterdag 12 November 2022
Tijd:
13:00 - 17:00 uur  
iCal:
Download als een iCal bestand

Poster:
   Download
Organisator:
Winkelcentrum Putten
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie:
Winkelcentrum PuttenNieuws

3 juni 2022
€ 4.000 aan prijzen verdeeld onder winnaars De hele maand mei konden alle kassabonnen van de winkels en horeca uit Winkelcentrum Putten worden ingeleverd om kans te maken op mooie prijzen. Eerder...
15 maart 2021
De winkelstraten waren stil, maar achter de voordeuren gebeurt genoeg. Accent ging bij veel winkels langs om te filmen en Winkelcentrum Putten koppelt daar een leuke winactie aan. Want hoe is het de...