Evenementen

Verrassende evenementen voor jong en oud
 Intocht Sinterklaas

Dit evenement is voorbij.

Zaterdag 18 November 2023
13:00 - 16:30 uur

Intocht Sinterklaas Putten

Zaterdag 18 november is het weer zover, Sinterklaas komt aan in Putten! Winkelcentrum Putten heeft in samenwerking met het enthousiaste Sinterklaascomité ook dit jaar weer een leuk programma weten samen te stellen.

Onder muzikale begeleiding van fanfarekorps Excelsior arriveert de Sint rond 13:00 uur bij de jachthaven van Nulde. Iedereen is welkom om dit moment samen te vieren. Pietenparty zal samen met de aanwezige kinderen liedjes te zingen om de goedheiligman te verwelkomen.

Na een welkomstwoord van Winkelcentrum Putten en natuurlijk het uitdelen van lekkere pepernoten, vertrekt Sint richting Winkelcentrum Putten. Rond 14:00 uur zal hij door wethouder Ewoud ’t Jong, locoburgemeester, worden ontvangen op het gemeentehuis.

Rondgang door het centrum

Sint zal daarna weer plaatsnemen in de koets en beginnen aan de rondgang door het centrum. Begeleid door de trekkers van HoKo Agri, die dit jaar zorgen voor het vervoer van pakjes en pepernoten, rijden ze vervolgens via de Verlengde Dorpsstraat, Voorthuizerstraat, Garderenseweg, Kerkstraat, Dorpsstraat, Engweg en Klaas Bosstraat weer terug via de Dorpsstraat naar het plein bij Van Ganswijk. Hier stapt Sinterklaas uit voor een Meet&Greet met de kinderen.

Dansen en feesten met de Pieten

Bij boekhandel Het Boekpunt speelt fanfarekorps Excelsior leuke muziek, kan er gedanst worden met de Pieten en zijn de trekkers die meerijden in de optocht te bekijken. Wil je nog even verder feesten met de Pietenparty? Dan ga je naar het Oranjeplein aan het eind van de Kerstraat!

Dit jaar zijn tijdens de gehele intocht ook weer Glutenvrije Pieten aanwezig. Zij zijn te herkennen aan een grote groene ballon die aan hun kleding is bevestigd en boven de menigte zweeft. Wil jij glutenvrije pepernoten? Zwaai dan met het “Glutenvrij”- vlaggetje zodat de Pieten jou ook weten te vinden, of loop naar ze toe als je de groene ballon ziet.

Ook dit jaar is de organisatie tot stand gekomen dankzij de inzet van een hoop enthousiaste vrijwilligers én de Puttense ondernemers.

Gegevens

Datum:
Zaterdag 18 November 2023
Tijd:
13:00 - 16:30 uur  
iCal:
Download als een iCal bestand

Poster:
   Download
Organisator:
Winkelcentrum Putten
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie:
Winkelcentrum PuttenNieuws

13 juli 2024
Heel Putten ruimt Op tijdens “Kleedjesmarkt op het Kerkplein” Goed nieuws voor koopjesjagers en duurzaamheidsliefhebbers! Op de laatste vrijdag van de zomervakantie wordt het Kerkplein in Putten...
8 juni 2024
Tienduizenden kassabonnen ingeleverd tijdens WCP Kassabonnenactie De Kassabonnenactie in Winkelcentrum Putten was opnieuw een groot succes! Het winkelend publiek leverde de afgelopen maand...