Evenementen

Verrassende evenementen voor jong en oud
 Intocht Sinterklaas

Zaterdag 14 November 2020
13:00 - 16:30 uur

Intocht Sinterklaas Putten

Vol verwachting klopt ons hart… Ook dit jaar zal Sinterklaas met zijn Pieten Putten weer aandoen. Na een lange vaartocht vanuit Spanje zal de Sint met zijn Pieten rond 13.00 uur aankomen in de Haven van Putten waar hij alle kinderen zal begroeten. Er worden pepernoten uitgedeeld en kinderen kunnen met Pieten op de foto. Pietenfanfare de Peppernuts komen ook weer gezellig mee en zullen met hun muzikaal talent de pieten laten dansen en de kinderen begeleiden tijdens het zingen van sinterklaas liedjes.

Programma Intocht Sinterklaas

13:00 uur Aankomst van de Sint en Zwarte Pieten in de Haven van Nulde (ontvangst door het bestuur van Winkelcentrum Putten – Winkel Centrum Putten) 13:45 uur Vertrek van de Sint en Zwarte Pieten per bus van Nulde naar Stroud 14:00 uur Opstellen van de koets en de wagens bij Stroud 14:15 uur Vertrek voor de eerste rondgang richting gemeentehuis 14:30 uur Aankomst bij het gemeentehuis, ontvangst door de Burgemeester op het bordes 15:00 uur Vertrek voor het tweede deel van de rondgang door het centrum van Putten 15:45 uur Aankomst bij Stroud, einde van de intocht 16:00 uur Bezoek van Sint en Pieten aan de kinderen in Multicultureel centrum Stroud (entree gratis) 16:30 uur Einde Sinterklaas feest

Route van de Sinterklaas intocht

Na de aankomst in het centrum zal Sinterklaas vanaf 14.15 uur met een koets en andere paardenkarren onder begeleiding van zijn muziekpieten een rondgang maken door het centrum van Putten. Vertrekkend vanaf Stroud zal de stoet zich via de Brinkstraat, Harderwijkerstraat, Poststraat, Papiermakerstraat en Fontanusplein naar het bordes voor het gemeentehuis begeven. Daar wordt de Sint met zijn pieten om ongeveer 14.30 uur ontvangen en welkom geheten door de burgemeester en toegezongen door de vele kinderen.

Vervolgens zal de Sint rond 15.00 uur zijn rondgang vervolgen via de Papiermakerstraat, Kerkplein, Dorpsstraat, Klaas Bosstraat, Gervenhof, Achterstraat, Molenstraat, Dorpsstraat, Verlengde Dorpsstraat, Bakkerstraat, Garderenseweg, Kerkstraat, Kerkplein, Kelnarijstraat en Brinkstraat naar Stroud.

In het multicultureel centrum Stroud vindt een Pieten Goochelshow plaats, ook kunnen de kinderen Sinterklaas, inmiddels in zijn grote stoel gezeten, een handje komen geven, hun kleurplaten en/of verlanglijstjes inleveren en natuurlijk liedjes zingen. De toegang is gratis. Rond 16.30 uur is het programma rond de komst van Sinterklaas afgelopen zijn.

De organisatie van de intocht, de rijtoer, het feest in Stroud en PietePret is in opdracht van de Winkelcentrum Putten in handen gegeven van de VVV. Die wordt bijgestaan door een speciaal Sinterklaas Comité dat een beroep kan doen op zo’n vijftig vrijwilligers. Dankzij hun inspanningen wordt het weer een enorm fijn kinderfeest!

Gegevens

Datum:
Zaterdag 14 November 2020
Tijd:
13:00 - 16:30 uur
iCal:
Download als een iCal bestand

Organisator:
Winkelcentrum Putten
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie:
Winkelcentrum PuttenNieuws

16 september 2019
Mode & Trenddag met meer dan 40 modeshows op 12 catwalks Wat was het afgelopen zaterdag weer een schitterende Mode & Trenddag in Winkelcentrum Putten! Met maar liefst 12 catwalks en meer dan 40...
6 september 2019
Modecentrum van Midden-Nederland Heb je ook zo’n zin om je kledingkast aan te vullen met de laatste trends, nieuwe kleuren en stijlen? Kom dan zaterdag 14 september naar de Mode- & Trenddag in...