Evenementen

Verrassende evenementen voor jong en oud
 Intocht Sinterklaas

Dit evenement is voorbij.

Zaterdag 13 November 2021
14:00 - 16:00 uur

Intocht Sinterklaas Putten

Even dreigden de nieuwe coronamaatregelen roet in het eten te gooien, maar gelukkig: ook dit jaar is Sinterklaas weer van de partij! Op uitnodiging van Winkelcentrum Putten (WCP) verwelkomt Putten we de goedheiligman op zaterdag 13 november vanaf 14.00 uur op het Fontanusplein.

In tegenstelling tot vorige jaren komt Sinterklaas dit jaar niet aan per boot. Met het oog op de nieuwe coronamaatregelen hebben het Sinterklaascomité, WCP, VVV Putten en Gemeente Putten in goed overleg besloten om het programma iets anders vorm te geven.

Er is gekozen voor een ruimere opzet voor de ontvangst van de goedheiligman. Dit geeft bezoekers de mogelijkheid 1,5 meter afstand te houden. Bezoekers wordt verzocht zoveel mogelijk gebruik te maken van de fiets om naar het centrum te komen.

Aangepastrogramma Intocht Sinterklaas

  • 14.00 uur Fontanusplein ‘geopend’ voor bezoekers
  • 14.30 uur Aankomst Sinterklaas per koets, ontvangst door locoburgemeester en WCP
  • 15.30 uur Vertrek Sinterklaas voor een rondrit door het centrum:
    Fontanusplein, Papiermakerstraat, Kerkplein, Poststraat, Verlengde Dorpsstraat, Dorpsstraat, Spoorstraat, Haersma de Withstraat, Dorpsstraat, Klaas Bosstraat, Gervenhof, Achterstraat, Kerkstraat.
  • 16.00 uur Einde programma

Gegevens

Datum:
Zaterdag 13 November 2021
Tijd:
14:00 - 16:00 uur
iCal:
Download als een iCal bestand

Organisator:
Winkelcentrum Putten
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie:
Winkelcentrum PuttenNieuws

22 november 2021
Sinterklaas is dol op mooie kleurplaten. Net als andere jaren organiseert Sint weer een leuke kleurplaat wedstrijd waarmee leuke cadeautjes te winnen zijn. Download hier je kleurplaat, of haal er...
12 oktober 2021
UPDATE: Vanwege de recente coronamaatregelen is de programmering van de intocht gewijzigd. Klik hier voor het actuele programma van de intocht van Sinterklaas. Op zaterdag 13 november bezoeken...