Evenementen

Verrassende evenementen voor jong en oud
 Intocht Sinterklaas

Zaterdag 13 November 2021
13:00 - 16:30 uur

Intocht Sinterklaas Putten

Vanwege de Corona maatregelen is het onmogelijk de intocht op de gebruikelijke wijze te organiseren. We doen er alles aan de intocht op een andere manier te organiseren. Daarvoor voeren wij intensief overleg met Sinterklaass en gemeente Putten. Meld je onderaan deze pagina aan voor de nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte.

Vol verwachting klopt ons hart… Ook dit jaar zal Sinterklaas met zijn Pieten Putten weer aandoen. Na een lange vaartocht vanuit Spanje zal de Sint met zijn Pieten rond 13.00 uur aankomen in de Haven van Putten waar hij alle kinderen zal begroeten. Er worden pepernoten uitgedeeld en kinderen kunnen met Pieten op de foto. Pietenfanfare de Peppernuts komen ook weer gezellig mee en zullen met hun muzikaal talent de pieten laten dansen en de kinderen begeleiden tijdens het zingen van sinterklaasliedjes. Vervolgens begeeft de Sint en zijn gevolg zich naar Winkelcentrum Putten.

Ontvangst en route van de intocht van Sinterklaas

Onder begeleiding van zijn muziekpieten zal Sinterklaas avan 14:15 uur per koets een rondgang maken door het winkelcentrum. Vanaf Stroud volgt de stoet de route via de Brinkstraat, Harderwijkerstraat, Poststraat, Papiermakerstraat en Fontanusplein naar het gemeentehuis. Daar worden Sint en zijn pieten om 14:30 uur ontvangen, welkom geheten en toegezonden door de aanwezige kinderen.

Vervolgens zal Sint om 15:00 uur zijn rondgang vervolgen via de Papiermakerstraat, Kerkplein, Dorpsstraat, Klaas Bosstraat, Gervenhof, Achterstraat, Molenstraat, Dorpsstraat, Verlengde Dorpsstraat, Bakkerstraat, Garderenseweg, Kerkstraat, Kerkplein, Kelnarijstraat en Brinkstraat tot bij Stroud.

Pieten show in Stroud

De aankomst bij Stroud is rond 16:00 uur. Daar worden de kinderen vermaakt tijdens de "Pieten show" en krijgen zij de mogelijkheid bij SInterklaas op schoot te komen, liedjes voor hem te zingen en eventuele gemaakte kleurplaten en/of verlanglijstjes inleveren.

Programma Intocht Sinterklaas

  • 13:00 uur Aankomst van de Sint en Zwarte Pieten in de Haven van Nulde
  • 13:45 uur Vertrek van de Sint en Zwarte Pieten per bus van Nulde naar Stroud
  • 14:00 uur Opstellen van de koets en de wagens bij Stroud
  • 14:15 uur Vertrek voor de eerste rondgang richting gemeentehuis
  • 14:30 uur Aankomst bij het gemeentehuis
  • 15:00 uur Vertrek voor het tweede deel van de rondgang door Winkelcentrum Putten
  • 15:45 uur Aankomst bij Stroud, einde van de intocht
  • 16:00 uur Bezoek van Sint en Pieten aan de kinderen in Multicultureel centrum Stroud
  • 16:30 uur Einde Sinterklaasfeest

Gegevens

Datum:
Zaterdag 13 November 2021
Tijd:
13:00 - 16:30 uur
iCal:
Download als een iCal bestand

Organisator:
Winkelcentrum Putten
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie:
Winkelcentrum PuttenNieuws

12 augustus 2020
In juli werd in Winkelcentrum Putten een leuke kassabonnen-actie georganiseerd door winkeliersvereniging WCP. De plaatselijke ondernemers stelden mooie prijzen beschikbaar, waardoor er maar liefst...
8 augustus 2020
Nieuw! Speuren met Eddy Eekhoorn in Winkelcentrum Putten De familie Eekhoorn speelt verstoppertje in Winkelcentrum Putten. Ze hebben zich verstopt in 12 etalages verspreid door het hele centrum....