Evenementen

Verrassende evenementen voor jong en oud
 Kassabonnenactie

Dit evenement is voorbij.

Maandag 1 Mei 2023 - Woensdag 31 Mei 2023
Tijdens reguliere openingstijden

Win prachtige prijzen met je kassabon!

In de periode van maandag 1 mei t/m woensdag 31 mei maak je met je kassabon kans op prachtige prijzen. Gooi hem daarom niet weg, maar lever hem in!

Het is een waar prijzenfestijn in Winkelcentrum Putten!

Alle winkels, supermarkten én horeca in het winkelcentrum doen mee aan deze actie, je maakt dus altijd kans! Naast de vele mooie prijzen, beschikbaar gesteld door diverse ondernemers uit het centrum, maak je dit keer weer kans op een geweldige hoofdprijs: een Qwic FN7 elektrische fiets, t.w.v. € 2.099,- ! Deze prijs is beschikbaar gesteld door Ligtrink Tweewielers.

Hoe doe je mee met de WCP Kassabonnen Actie?

Na iedere aankoop die je hebt gedaan, schrijf je op de achterzijde van de kassabon je naam en e-mailadres. De kassabon kun je in de daarvoor bestemde bus bij VVV Putten deponeren, óf inleveren bij de desbetreffende winkel (indien mogelijk).

Iedere woensdag vindt er een trekking van een weekprijs plaats, de winnaar van de trekkingen wordt bekend gemaakt op de website en social media van Winkelcentrum Putten. De winnaars van de hoofdprijs en alle overige prijzen worden in de week van 5 juni bekend gemaakt. Uiteraard ontvangen alle prijswinnaars dan ook persoonlijk bericht via e-mail.

Extra informatie

Lees ook de actievoorwaarden.

Programma

2023-05-prijzen-wcp-kassabonnenactie-2023.jpg

Gegevens

Datum:
Maandag 1 Mei 2023 - Woensdag 31 Mei 2023
Tijd:
Tijdens reguliere openingstijden  
iCal:
Download als een iCal bestand

Poster:
   Download
Organisator:
Winkelcentrum Putten
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie:
Winkelcentrum PuttenNieuws

20 september 2023
Het is weer tijd voor de Mantelzorgwaardering van de gemeente Putten Dus, heb je iemand die voor jou zonder geld te vragen zorgt, of ben jij diegene die dat doet? Vind je dat ze een schouderklopje...
13 september 2023
WCP punten sparen en verzilveren bij Broekhuis autobedrijven Drie vestigingen van autobedrijf Broekhuis zijn aangesloten bij het spaarsysteem van Winkelcentrum Putten: de welbekende en populaire WCP...