Evenementen

Verrassende evenementen voor jong en oud
 KIEK ES Putten

Dit evenement is voorbij.

Zaterdag 10 Augustus 2019
13:00 - 17:00 uur

Kiek es Putten - Kunst & Cultuurspektakel

Straatacts, acrobatiek theater, kunstenaars en livemuziek zijn een kleine greep uit het aanbod tijdens KIEK es Putten op zaterdag 10 augustus. Dit nieuwe evenement in Winkelcentrum Putten beloofd een waar spektakel te worden.

Kunst & live muziek

Tijdens dit evenement laat een groot aantal kunstenaars hun technieken en hun werk zien. Als je het aandurft kun je ook je eigen kunstwerk schilderen. Daarnaast zijn er diverse demonstraties en workshops, waarbij je soms ook zelf aan de slag kunt.Bij de knusse kunstmarkt treedt onder andere de Puttense band Ned Need op met prachtige covers. Tussen de optredens van Ned Need kun je genieten van Boeksoep.

Boeksoep

Heb jij ooit Boeksoep geproefd? Ken jij iemand die kan vliegen? Wordt een kikker een prins als je hem kust? Fullstop brengt de wereld van boeken tot leven door middel van circus, muziek, theater en dans. Het resultaat is een heerlijke soep van al je lievelingspersonages.

Styling & carving

Kom een kijkje nemen bij HoutTerug naar de Malle Kwast en bewonder de woodcarvers die met de kettingzagen mooie sculpturen maken. Het is ook mogelijk om zelf het carven eens te ervaren.

LaCulina geeft een demonstratie foodstyling & carving waarbij groente en fruit ware kunstwerkjes worden. Zelf proberen mag ook!

Straattheater

Al slenterend door de winkelstraten kun je zomaar de ‘laatste der drakenhoeders’ tegen het lijf lopen. Hij is op pad met een uitgestorven gewaand, maar springlevend en vuurspuwend drakenskelet. Daarnaast kun je genbieten van een Nostalgische Parade en wordt je misleidt met optische illusies.

Programma

plattegrond-kiek-es-putten-2019.jpg

programma-kiek-es-putten-2019.jpg

Gegevens

Datum:
Zaterdag 10 Augustus 2019
Tijd:
13:00 - 17:00 uur
iCal:
Download als een iCal bestand

Organisator:
Winkelcentrum Putten
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie:
Winkelcentrum PuttenNieuws

11 december 2019
Nieuw tijdens het Winterfeest: Boom van Hoop Op initiatief van Sanne Koetsier ( NOW Fashion ) staan we tijdens het Winterfeest ook even stil bij iedereen die eenzaam is, wat hulp kan gebruiken of...
10 december 2019
Doe mee met de workshop ballonfiguur maken Heb jij altijd al je eigen ballonfiguur willen maken? Kom dan tijdens het Winterfeest naar het WinterTheater. BallonnenMarjoke geeft om 15:00, 17:00 en...