Evenementen

Verrassende evenementen voor jong en oud
 KIEK ES Putten

Zaterdag 10 Augustus 2019
13:00 - 17:00 uur

Kiek es Putten - Kunst & Cultuurspektakel

Tijdens KIEK ES Putten staan kunst & cultuur centraal in Winkelcentrum Putten. Optredens, kunstzinnige activiteiten en natuurlijk nog veel meer om te zien. Je hebt geen reden om thuis te blijven, want KIEK ES in Putten!

Dat er in Putten een groot aantal kunstenaars en andere talenten rondlopen mag geen nieuws heten, maar dat er een nieuw evenement is waarop we dat in het centrum gaan vieren is dat wel. KIEK ES Putten is een middag vol met culturele en kunstzinnige activiteiten.

  • Kiek es op de kunstmarkt met werk en presentaties van lokaal talent.
  • Kiek es naar al die leuke objecten in het straatbeeld.
  • Kiek es naar straattheater, muzikanten en dansers.

KIEK ES, je kunt meedoen!

Ben je zelf kunstenaar, theatermaker, danser of anderszins cultureel actief en wil jij actief jouw kunsten tonen? Dan kun je je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Plaatsen worden gefaciliteerd aan mensen die in een activerende vorm hun talent willen later zien op zaterdag 10 augustus. Aanmelden kan tot eind juni.

Gegevens

Datum:
Zaterdag 10 Augustus 2019
Tijd:
13:00 - 17:00 uur
iCal:
Download als een iCal bestand

Organisator:
Winkelcentrum Putten
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie:
Winkelcentrum PuttenNieuws

21 mei 2019
WCP zoekt deelnemers BOERin Op donderdag 25 juli vindt de tweede editie van BOERin plaats. Winkelcentruim Putten wordt dan één groot podium voor alles wat een raakvlak heeft met het leven op de...
24 april 2019
Nieuwe website maakt bedrijven beter vindbaar Winkelcentrum Putten heeft een nieuwe website. Tijdens de laatste ledenvergadering van de ondernemersvereniging werd deze door wethouder Koekkoek online...