Mode en Trenddag

Dit evenement is voorbij.

Zaterdag 08 September 2018
11:00 - 17:00 uur

Volgens de laatste trends het najaar in!

De zomer is nog niet helemaal voorbij, maar de kleding voor het najaar stroomt de winkels weer in. Op zaterdag 8 september tonen de Puttense winkeliers de nieuwste trends voor het komende seizoen. Op verschillende locaties in het centrum staan catwalks en worden tussen 11.00 en 17.00 uur modeshows gehouden.

Zowel mannen, vrouwen als kinderen kunnen de trends voor het komende seizoen bekijken bij de verschillende catwalks waar modellen de laatste najaarsmode tonen aan het publiek. Naast kleding zullen ook accessoires, schoenen, eyewear en de laatste haarmode gepresenteerd worden.

Catwalks in de winkelstraten

De catwalks staan in de Dorpstraat ter hoogte van Van Ganswijk, Nivoos, detruienwinkel.nl en Broekhuis Mode, in de Kerkstraat ter hoogte van de Modestal2.0 en Sun-Works Fashion.

Inspiratie voor de nieuwste kinder- en tienermode kun je opdoen tijdens de modeshows van LaChicana en Kids by Mom. Dit jaar zal Susil’s Bruidsatelier weer haar mooiste trouwjurken showen samen met de nieuwste trends van Broekhuis Mode. Ook kunt u genieten van de modeshows van Nivoos, Veluwe Optiek, detruienwinkel.nl, Van Ganswijk, G5, Ko Jager, Van Boeijen, Modestal 2.0, NOW, en Sun-Works Fashion.

Bij ModEls, Klein Mode, ZIEN en Miller & Monroe vinden modebelevingen plaats. In de winkels worden de nieuwe collecties geshowd door mannequins terwijl u geniet van een hapje en een drankje. Mis ook de Living statues - Levende etalage poppen - niet bij ‘tWinkeltje en Zaba&Zo. DA Verweij laat je aan de hand van 2 soorten snoep de parfum raden waarbij je kans maakt deze geur ook daadwerkelijk te winnen. Daarnaast zijn er adviseuses aanwezig van Beauty Drome in de winkel van Klein Mode om u te voorzien van de laatste trends op het gebied van make up passend bij je nieuwe outfit!

Overige winkeliers haken aan bij deze dag door de trends in hun eigen branche onder de aandacht te brengen en leuke acties te houden. Dierenkliniek Achterstraat organiseert, als actie voor de KNGF opleiding van autisme geleidehonden, voor kinderen vanaf 6 jaar de “Kind & Hond look a like show”. Kinderen lopen samen met hun hond als duo over de roze loper bij het Doe & Beleefplein. Verder kun je genieten van de laatste kooktrends in de geheel vernieuwde winkel van LaCulina.

Uiteraard is ook Kindcentrum Putten weer aanwezig tijdens dit evenement. Zij laat kinderen voor één dag model zijn. De kinderen mogen zich opmaken, kunnen sieraden maken en zich verkleden met aanwezige verkleedkleren. Vervolgens kunnen de kinderen deze showen aan het publiek als ze over de catwalk lopen.

Programma

Plattegrond Mode & Trenddag 2018

Modeshows tijdens de Mode & Trenddag 2018

Programma Mode & Trenddag 2018

Gegevens

Datum:
Zaterdag 08 September 2018
Tijd:
11:00 - 17:00 uur
iCal:
Download als een iCal bestand

Organisator:
Winkelcentrum Putten
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie:
Winkelcentrum Putten