Evenementen

Verrassende evenementen voor jong en oud
 Mode en Trenddag

Dit evenement is voorbij.

Zaterdag 14 September 2019
11:00 - 17:00 uur

Tijdens de Mode & Trenddag maake je kennis met de nieuwste mode en de laatste trends

Wanneer de zomer ten einde loopt en de kleding voor het najaar al weer de winkels instroomt is het tijd voor de jaarlijkse Mode & Trenddag. Hoewel Putten hiermee laat zien dat het met recht hét modecentrum van Midden-Nederland is laten ook ondernemers uit andere branches hun laatste trends en nieuwste producten zien.

Sprankelende modeshows op de catwalks in de winkelstraten

Op maar liefst 12 catwalks worden meer dan 40 modeshows gegeven. Mannequins showen damesmode, herenmode, kindermode, tienermode en bruidsmode. Naast kleding worden ook op verrassende wijze schoenen, accessoires, brillen en de laatste kooktrends gepresenteerd. Verdder zijn er geur-, huid- en make-up adviseuses aanwezig die je graag adviseren over de laatste trends.

Make-over voor kids

Voor de kinderen is winkelen met de ouders tijdens de Mode & Trenddag ook heel leuk. Kindcentrum Putten verzorgt een complete make-over voor kids. Make-up, nail fashion, verkleden en een eigen show op de catwalk.

Programma

Plattegrond Mode & Trenddag 2019

Modeshows Mode & Trenddag 2019

Programma Mode & Trenddag 2019

Gegevens

Datum:
Zaterdag 14 September 2019
Tijd:
11:00 - 17:00 uur
iCal:
Download als een iCal bestand

Poster:
Download
Organisator:
Winkelcentrum Putten
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie:
Winkelcentrum PuttenNieuws

15 november 2019
Doe mee met de Sinterklaas kleurplaatwedstrijd Net als voorgaande jaren organiseert Winkelcentrum Putten in aanloop naar het Sinterklaasfeest een kleurplaatwedstrijd. Deelnemers kunnen hun...
9 november 2019
Kerstmarkt in trek bij ondernemers en hobbyisten Jaarlijks organiseren de ondernemers van Winkelcentrum Putten een sfeervol Winterfeest waarbij het centrum wordt omgetoverd tot een winters decor met...