Evenementen

Verrassende evenementen voor jong en oud
 Mode en Trenddag

Dit evenement is voorbij.

Zaterdag 25 September 2021
11:00 - 17:00 uur

De nieuwste mode en de laatste trends zie je tijdens de Mode & Trenddag

Op zaterdag 25 september bruist Winkelcentrum Putten weer van activiteit! Op deze zaterdag tonen diverse winkeliers de allernieuwste mode en trends op gebied van (o.a.) kleding, wonen, eyewear, beauty en haarmode.

Zowel mannen, vrouwen als kinderen kunnen de laatste trends voor het komend seizoen bekijken op verschillende locaties in het winkelcentrum. Modellen showen de laatste najaarsmode, er zijn demonstraties over de nieuwste (haar)verzorgingsproducten en er kan een mini makeover geboekt worden. Dit jaar wordt Tevens via een ludieke winactie bij De Bruidskamer een waardebon van € 495,- weggegeven!

Omdat veel activiteiten binnen plaatsvinden worden de deelnemende locaties op ludieke wijze in de winkelstraten aangeduid.

Programma

programma-mode-trenddag-putten-2021-1.jpg

programma-mode-trenddag-putten-2021-2.jpg

plattegrond-mode-trenddag-putten-2021.jpg

Gegevens

Datum:
Zaterdag 25 September 2021
Tijd:
11:00 - 17:00 uur  
iCal:
Download als een iCal bestand

Poster:
Download
Organisator:
Winkelcentrum Putten
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie:
Winkelcentrum PuttenNieuws

22 november 2021
Sinterklaas is dol op mooie kleurplaten. Net als andere jaren organiseert Sint weer een leuke kleurplaat wedstrijd waarmee leuke cadeautjes te winnen zijn. Download hier je kleurplaat, of haal er...
12 oktober 2021
UPDATE: Vanwege de recente coronamaatregelen is de programmering van de intocht gewijzigd. Klik hier voor het actuele programma van de intocht van Sinterklaas. Op zaterdag 13 november bezoeken...