Evenementen

Verrassende evenementen voor jong en oud
 Muziek Terras

Dit evenement is voorbij.

Zaterdag 03 Augustus 2019
15:00 - 18:00 uur

Muziek Terras: Live muziek op de horeca terrassen

Sfeervolle muziek, mooie stemmen, lekkere drankjes en heerlijke gerechten. Tijdens Muziek Terras wordt in Winkelcentrum Putten op bijna alle terrassen live muziek ten gehore gebracht. Of je nu heerlijk wilt winkelen met een muziekje op de achtergrond of lekker achterover wilt leunen op het terras terwijl de vrolijke en sfeervolle muzieknoten om je heen zwieren, in Putten ben je op de juiste plek.

Wie kent ze nog van The Voice of Holland; Pip Alblas en Iris Noëlle. Zij spelen beide onder begeleiding van gitaar covers en eigen liedjes met hun geweldige heldere stemmen. Iris bij het terras van De Heerdt en Pip kun je horen op het terras van Ons Plekje en IJssalon De Parel.

Ivar on Sax is een jonge hippe saxofonist die op zijn 14e begon met het improviseren op dancemuziek. Afgelopen 2 jaar was hij de saxofonist van ‘De Toppers’ in een uitverkochte Arena. En nu speelt hij bij De Hertogh tijdens het Muziek Terras.

Een ontspannen sfeer met folk, country, Tex-Mex, Ierse ballads en pubsongs vind je bij Cava22 met Jos Jongeling en met de swingende noten van Willem Hendrikse zal de kip nog lekkerder doen laten smaken bij Chicky’s Fresh Potatoes.

Alexander del Prado heeft een bijzonder aangenaam rauw geluid en speelt bij Limburgia, songs op gitaar recht uit het hart van Amerika. Denk aan cowboys, truckers en coal miners. Om de hoek bij Visgilde Foppen, vind je Sured. Hij is een singer songwriter op gitaar en heeft aanstekelijke eigen liedjes en een volwassen geluid. Op het terras bij 2Brothers kun je mee zingen met de classics gezongen door Erik van Houten.

Gegevens

Datum:
Zaterdag 03 Augustus 2019
Tijd:
15:00 - 18:00 uur
iCal:
Download als een iCal bestand

Poster:
Download
Organisator:
Winkelcentrum Putten
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie:
Winkelcentrum PuttenNieuws

5 juli 2019
Hakim Traïdia treedt op tijdens BOOM IN' Putten Op zaterdag 13 juli organiseert Winkelcentrum Putten de vierde editie van het BOOM IN' Putten festival . Het hele gezin is welkom voor een middag vol...
17 juni 2019
De internationale keuken in de spotlights tijdens Smaakvol Putten Winkelcentrum Putten liep afgelopen zaterdag vol met lekkerbekken tijdens Smaakvol Putten . Bezoekers konden genieten van...