Evenementen

Verrassende evenementen voor jong en oud
 Muziek Terras

Dit evenement is voorbij.

Zaterdag 5 Augustus 2023
14:00 - 18:00 uur

Tweede editie Muziek Terras

Zaterdag 5 augustus is het weer tijd voor de tweede (en laatste) editie Muziek Terras in Winkelcentrum Putten. Je geniet tussen 14.00 en 18.00 van liveoptredens op een vijftal terrassen, verspreid door het centrum.

Na het succes van de eerste editie op 14 juli zijn er deze keer weer andere artiesten te beluisteren op ieder terras. Van popmuziek tot soul en rock, er is voor ieder wat wils!

De programmering voor zaterdag 5 augustus is als volgt:

Op het terras van M-Joy Coffee & Food luister je naar Ierse singer-songwriter Andrew Reynolds. Van The Dubliners tot Ed Sheeran, via The Beatles naar U2: Andrew weet iedere noot precies goed te raken.

Bij Grand café De Huiskamer zorgt DJ Patrick voor een heerlijke sfeer. Geniet van de muziek tijdens een hapje en een drankje op het terras, wie weet wagen we nog even een dansje!

Matt Blue is een vocalist met een prachtige stem. Op het terras van De Hertogh Eten & Drinken zal hij, samen met gitarist Lucas, een mix van bekende liedjes van alle tijden spelen. Van Ray Charles tot Justin Timberlake en van James Brown tot Ed Sheeran: Matt Blue zorgt dat je meezingt en beweegt.

Cava22 is deze dag het podium van Happy Harmony! Zij spelen vrolijke, zomerse covers van bekende pophits in akoestische vorm. Van disco-meezingers tot meerstemmige soul en rock, met hun eigen versie van deze nummers zorgen ze voor een gezellige sfeer.

Hij ademt soul en grooved als een malle: Junior! In combinatie met zijn geweldige stem zorgt hij bij Fat Alice – Louisiana Grill & Cajun Restaurant voor een hele fijne sfeer. Zijn stijl doet denken aan Daniël Ceaser, Allen Stone en een klein beetje Justin Timberlake.

Dit is alweer de laatste editie van Muziek Terras dit jaar, zorg daarom dat je erbij bent!

Gegevens

Datum:
Zaterdag 5 Augustus 2023
Tijd:
14:00 - 18:00 uur  
iCal:
Download als een iCal bestand

Poster:
   Download
Organisator:
Winkelcentrum Putten
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie:
Winkelcentrum PuttenNieuws

8 juni 2024
Tienduizenden kassabonne ingeleverd tijdens WCP Kassabonnenactie De Kassabonnenactie in Winkelcentrum Putten was opnieuw een groot succes! Het winkelend publiek leverde de afgelopen maand...
11 januari 2024
Nieuwe feestverlichting: Het wordt nóg gezelliger in Putten! Het is tijd voor vernieuwing! De oude feestverlichting, die sinds 2011 boven onze winkelstraten hing, heeft zijn beste tijd gehad. Door...