Evenementen

Verrassende evenementen voor jong en oud
 Muziek Terras

Dit evenement is voorbij.

Vrijdag 14 Juli 2023
17:00 - 21:00 uur

Genieten van livemuziek op Puttense terrassen

Tijdens de eerste editie van Muziek Terras op vrijdag 14 juli kun je in Winkelcentrum Putten genieten van liveoptredens op diverse gezellige terrassen. Vrolijke noten, mooie stemmen, lekkere drankjes en heerlijke gerechten!

Tussen 17.00uur en 21.00uur wordt er op diverse locaties in het centrum van Putten muziek ten gehore gebracht. Of je nu heerlijk wilt shoppen met een muziekje op de achtergrond of achterover wilt leunen op het terras terwijl de vrolijke en sfeervolle muzieknoten om je heen zwieren, in Putten ben je vrijdag 14 juli op de juiste plek!

Programmering

Bij M-Joy Coffee & Food luister je naar de aanstekelijke en vrolijke muziek van Fabrizio. Zijn repertoire zit vol soul, reggae, afrobeat en meer. Maak je dus klaar voor Braziliaanse, Afrikaanse en Spaanse vibes! Billy Bob Holland voert je vanaf het terras van Fat Alice -Louisiana Grill & Cajun restaurant mee richting de zuidelijke staten van de USA. Zijn laid-back countrymuziek bevat covers van o.a. The Eagles, Mavericks en Creedence Clearwater Revival.

De Hertogh Eten & Drinken is deze middag en avond het podium voor coverband Back 2 the Days. Geniet van covers van rock, pop, en blues uit diverse decennia.

Van Hazes tot Sinatra, van Hollandse meezingers tot gevoelige ballads: zanger Patrick heeft het allemaal in huis! Bij Cava22 geniet je van het brede muziekrepertoire dat Patrick te bieden heeft.

De enige band die optreedt tijdens deze editie van muziekterras vind je bij Grandcafé De Huiskamer! De band Onverwachts speelt daar de stellen van de hemel, laat je dus verrassen en schuif aan op het terras!

De tweede editie van Muziek Terras volgt op zaterdag 5 augustus van 14.00 tot 18.00.

Gegevens

Datum:
Vrijdag 14 Juli 2023
Tijd:
17:00 - 21:00 uur  
iCal:
Download als een iCal bestand

Poster:
   Download
Organisator:
Winkelcentrum Putten
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie:
Winkelcentrum PuttenNieuws

8 juni 2024
Tienduizenden kassabonne ingeleverd tijdens WCP Kassabonnenactie De Kassabonnenactie in Winkelcentrum Putten was opnieuw een groot succes! Het winkelend publiek leverde de afgelopen maand...
11 januari 2024
Nieuwe feestverlichting: Het wordt nóg gezelliger in Putten! Het is tijd voor vernieuwing! De oude feestverlichting, die sinds 2011 boven onze winkelstraten hing, heeft zijn beste tijd gehad. Door...