Evenementen

Verrassende evenementen voor jong en oud
 Night Glow

Vrijdag 1 November 2024
18:00 - 21:00 uur

Gave Night Glow in Winkelcentrum Putten!

Tijdens het Winterfeest in 2016 had Putten een wereldprimeur met de Mini-balloon Glow Show van Ben Bäss en Sytse Rakhorst. Vanwege het succes van de show brengen we de Night Glow Night met een prachtige show tijdens een koopavond terug in Winkelcentrum Putten.

De Night Glow is een leuke avond om sfeervol cadeautjes te shoppen, mee te doen in de verlichte optocht of de modelballonnen te bezichtigen.

Vanaf 18.00 start het evenement. Op het Kerkplein zijn diverse modelballonnen aanwezig, die onder begeleiding van muziek en licht van BeijTech een mooie, sfeervolle show weggeven. Loop je door de winkelstraten, dan tref je daar vast de felverlichte feestjurken die het winkelend publiek “bijschijnen” tijdens het shoppen. Daarnaast is er een leuke optocht georganiseerd voor kinderen: versier je fiets, skelter of step met lampjes en doe mee!

De optocht start om 19.00 op het plein bij Van Ganswijk en gaat vanuit daar naar de Verlengde Dorpsstraat, Bakkerstraat, Kerkstraat, Dorpstraat, Klaas Bosstraat, Gervenhof, Achterstraat, Molenstraat, en weer terug naar de Dorpsstraat/Plein Van Ganswijk. De route wordt twee keer gelopen. Opgeven voor de optocht is niet nodig.

Iedereen is welkom! Om 21.00 gaan de lampjes weer uit en is het evenement afgelopen.

Gegevens

Datum:
Vrijdag 1 November 2024
Tijd:
18:00 - 21:00 uur  
iCal:
Download als een iCal bestand

Poster:
   Download
Organisator:
Winkelcentrum Putten
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie:
Winkelcentrum PuttenNieuws

8 juni 2024
Tienduizenden kassabonne ingeleverd tijdens WCP Kassabonnenactie De Kassabonnenactie in Winkelcentrum Putten was opnieuw een groot succes! Het winkelend publiek leverde de afgelopen maand...
11 januari 2024
Nieuwe feestverlichting: Het wordt nóg gezelliger in Putten! Het is tijd voor vernieuwing! De oude feestverlichting, die sinds 2011 boven onze winkelstraten hing, heeft zijn beste tijd gehad. Door...