Evenementen

Verrassende evenementen voor jong en oud
 Night Glow

Vrijdag 1 November 2024
18:00 - 21:00 uur

Gave Night Glow in Winkelcentrum Putten!

Tijdens het Winterfeest in 2016 had Putten een wereldprimeur met de Mini-balloon Glow Show van Ben Bäss en Sytse Rakhorst. Vanwege het succes van de show brengen we de Night Glow Night met een prachtige show tijdens een koopavond terug in Winkelcentrum Putten.

De Night Glow is een leuke avond om sfeervol cadeautjes te shoppen, mee te doen in de verlichte optocht of de modelballonnen te bezichtigen.

Vanaf 18.00 start het evenement. Op het Kerkplein zijn diverse modelballonnen aanwezig, die onder begeleiding van muziek en licht van BeijTech een mooie, sfeervolle show weggeven. Loop je door de winkelstraten, dan tref je daar vast de felverlichte feestjurken die het winkelend publiek “bijschijnen” tijdens het shoppen. Daarnaast is er een leuke optocht georganiseerd voor kinderen: versier je fiets, skelter of step met lampjes en doe mee!

De optocht start om 19.00 op het plein bij Van Ganswijk en gaat vanuit daar naar de Verlengde Dorpsstraat, Bakkerstraat, Kerkstraat, Dorpstraat, Klaas Bosstraat, Gervenhof, Achterstraat, Molenstraat, en weer terug naar de Dorpsstraat/Plein Van Ganswijk. De route wordt twee keer gelopen. Opgeven voor de optocht is niet nodig.

Iedereen is welkom! Om 21.00 gaan de lampjes weer uit en is het evenement afgelopen.

Gegevens

Datum:
Vrijdag 1 November 2024
Tijd:
18:00 - 21:00 uur  
iCal:
Download als een iCal bestand

Poster:
   Download
Organisator:
Winkelcentrum Putten
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie:
Winkelcentrum PuttenNieuws

2 november 2023
Vrijdag spaarkaartdag tijdens de November Bonusctie! De overstap naar het nieuwe spaarkaart systeem heeft de WCP Spaarkaart een enorme boost gegeven. Er wordt weer meer gespaard én we hebben tal van...
20 september 2023
Het is weer tijd voor de Mantelzorgwaardering van de gemeente Putten Dus, heb je iemand die voor jou zonder geld te vragen zorgt, of ben jij diegene die dat doet? Vind je dat ze een schouderklopje...