Evenementen

Verrassende evenementen voor jong en oud
 Pietenpret

Dit evenement is voorbij.

Zaterdag 30 November 2019
13:30 - 17:00 uur

Een dansje maken, knutselen en spelletjes doen tijdens Pietenpret

De Pieten en de Sint hebben er al weer helemaal zin in! Ze kunnen haast niet wachten om op zaterdag 30 november weer naar Winkelcentrum Putten te komen. Vorig jaar hebben ze enorm genoten van het dansen, knutselen en spelen met de kinderen. Tussen 13.30-17.00 maken ze er weer een dolle boel van. Kom jij ook?

Op het Pietenpretplein is er van alles te beleven en te doen. De Pieten vinden het heerlijk om samen met de kinderen te spelen en zo kunnen kinderen zich heerlijk vermaken met o.a. knutselpiet, schminkpiet en spelletjespiet. Georganiseerd door KindCentrum Putten. Ook kun je een gezellig ritje maken met paard Bartje en menner Imke van Dierenkliniek Achterstraat. Sinterklaas gaat ondertussen langs bij PLUS Dee om te checken of er nog wel voldoende pepernoten zijn. Ook neemt hij een kijkje op het Pietenpretplein en drinkt hij een heerlijke kop warme chocomelk met de kinderen bij Emjoy.

Programma Sinterklaas

  • 13:30 uur: Pepernotencheck bij Plus Dee
  • 14:00 uur: Sint & Pietenpret in de Dorpsstraat
  • 14:30 uur: Sint op het Pietenpretplein van Kindcentrum Putten
  • 15:30 uur: Sint & Pietenpret in de Kerkstraat
  • 16:00 uur: Warme chocomel k bij Lunchroom EMjoy
  • 16:30 uur: Uitslag kleurplaatwedstrijd bij HEMA
  • 17:00 uur: Einde Pietenpret programma

Prijsuitreiking kleurplaatwedstrijd

Rond 16.30 uur neemt Sint plaats op zijn mooie stoel. Hij gaat een aantal kinderen blij maken met prijzen voor het maken van de mooiste kleurplaat. Je kunt vanaf de intocht van Sinterklaas de kleurplaat ophalen bij één van de vele winkels in het centrum van Putten of downloaden via de website.

Tijdens deze gezellige middag speelt de Pepernotenband vrolijke sinterklaasliedjes.

Gegevens

Datum:
Zaterdag 30 November 2019
Tijd:
13:30 - 17:00 uur
iCal:
Download als een iCal bestand

Poster:
Download
Organisator:
Winkelcentrum Putten
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie:
Winkelcentrum PuttenNieuws

7 december 2019
Ontdek tijdens het Winterfeest hoe de Eskimo's leven In tegenstelling tot vorig jaar is dit jaar weer een thema aan het Winterfeest gekoppeld. Na Olaf & Elsa valt het thema dit jaar ten beurt aan de...
15 november 2019
Doe mee met de Sinterklaas kleurplaatwedstrijd Net als voorgaande jaren organiseert Winkelcentrum Putten in aanloop naar het Sinterklaasfeest een kleurplaatwedstrijd. Deelnemers kunnen hun...