Evenementen

Verrassende evenementen voor jong en oud
 



Pietenpret

Dit evenement is voorbij.

Zaterdag 2 December 2023
13:00 - 16:30 uur

Pietenpret in Winkelcentrum Putten

Op zaterdag 2 december organiseert Winkelcentrum Putten weer Pietenpret! Grote kans dat je één van de Pieten tussen 13.00 uur en 16.30 uur tegenkomt in de winkelstraten. Ze maken er zoals gebruikelijk weer een dolle boel van!

Midden in het centrum op het Pietenpretplein is van alles te beleven en te doen. Op het plein bij de pomp helpen Knutselpiet, Schminkpiet en Spelletjespiet de medewerkers van Kindcentrum Putten met tal van leuke kinderactiviteiten. Wie wint de Amerigo race?

Op het plein bij Van Ganswijk organiseert Kindcentrum Putten (in samenwerking met GV Orion) leuke activiteiten voor kinderen en kan je je Pietendiploma halen. Ondertussen hebben de Pieten een druk programma! Om er zeker van te zijn dat alles op rolletjes verloopt, gaan ze bij diverse Puttense ondernemers langs om te bekijken of iedereen klaar is voor Pakjesavond!

Om 15.30 uur is Sinterklaas aanwezig in het restaurant van HEMA, waar de prijswinnaars van de kleurplatenwedstrijd bekend gemaakt worden en kinderen Sinterklaas een handje kunnen geven.

Gegevens

Datum:
Zaterdag 2 December 2023
Tijd:
13:00 - 16:30 uur  
iCal:
Download als een iCal bestand

Poster:
   Download
Organisator:
Winkelcentrum Putten
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie:
Winkelcentrum Putten



Nieuws

8 juni 2024
Tienduizenden kassabonne ingeleverd tijdens WCP Kassabonnenactie De Kassabonnenactie in Winkelcentrum Putten was opnieuw een groot succes! Het winkelend publiek leverde de afgelopen maand...
11 januari 2024
Nieuwe feestverlichting: Het wordt nóg gezelliger in Putten! Het is tijd voor vernieuwing! De oude feestverlichting, die sinds 2011 boven onze winkelstraten hing, heeft zijn beste tijd gehad. Door...