Evenementen

Verrassende evenementen voor jong en oud
 Putten op wielen

Dit evenement is voorbij.

Zaterdag 10 Juni 2023
13:00 - 17:00 uur

Bewonder de mooiste voertuigen tijdens "Putten op wielen"

Dit evenement presenteert een prachtige collectie voertuigen die je kunt bewonderen en waar je alles over kunt leren. Of je nu een liefhebber bent van oldtimers, moderne auto's, motoren, pick-ups, trucks, tractors of Amerikaanse merken, je vindt hier vast iets naar je smaak. Van oude klassiekers tot de meest moderne en opmerkelijke voertuigen, er is voor elk wat wils.

Ontmoet de eigenaren en leer meer over hun voertuigen

Tijdens het evenement blijven de eigenaren van de voertuigen bij hun voertuigen staan en staan ze klaar om al je vragen te beantwoorden. Ga met ze in gesprek en leer meer over hun passie en hun voertuig. Ze hebben vaak mooie verhalen en leuke weetjes te delen.

Show je eigen voertuig tijdens "Putten op Wielen"

Ben je zelf een trotse eigenaar van een uniek voertuig? Dan is dit jouw kans om het te laten zien aan een groter publiek! Schrijf je in om je auto, motor of ander voertuig te tonen tijdens "Putten op Wielen". Dit is een geweldige gelegenheid om je trots te showen en anderen te laten genieten van jouw passie.

Concours d'élégance

Een ander hoogtepunt van het evenement is het concours d'élégance, waarbij deelnemers zich apart kunnen inschrijven. Dit concours is een wedstrijd waarbij de mooiste voertuigen worden gekozen. Laat jouw voertuig stralen en maak kans op een prijs!

Kom naar "Putten op Wielen" en geniet van een dag vol prachtige voertuigen, interessante gesprekken en leuke activiteiten. Mis het niet!

Extra informatie

Wil je jouw voertuig showen tijdens "Putten op wielen"? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld daarbij of je wel of niet mee wilt doen met de Concours d'élégance.

Gegevens

Datum:
Zaterdag 10 Juni 2023
Tijd:
13:00 - 17:00 uur  
iCal:
Download als een iCal bestand

Poster:
   Download
Organisator:
Winkelcentrum Putten
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie:
Winkelcentrum PuttenNieuws

20 september 2023
Het is weer tijd voor de Mantelzorgwaardering van de gemeente Putten Dus, heb je iemand die voor jou zonder geld te vragen zorgt, of ben jij diegene die dat doet? Vind je dat ze een schouderklopje...
13 september 2023
WCP punten sparen en verzilveren bij Broekhuis autobedrijven Drie vestigingen van autobedrijf Broekhuis zijn aangesloten bij het spaarsysteem van Winkelcentrum Putten: de welbekende en populaire WCP...