Evenementen

Verrassende evenementen voor jong en oud
 Putten op wielen

Dinsdag 10 Juni 2025
13:00 - 17:00 uur

Bewonder de mooiste voertuigen tijdens "Putten op wielen"

Dit evenement presenteert een prachtige collectie voertuigen die je kunt bewonderen en waar je alles over kunt leren. Of je nu een liefhebber bent van oldtimers, moderne auto's, motoren, pick-ups, trucks, tractors of Amerikaanse merken, je vindt hier vast iets naar je smaak. Van oude klassiekers tot de meest moderne en opmerkelijke voertuigen, er is voor elk wat wils.

Ontmoet de eigenaren en leer meer over hun voertuigen

Tijdens het evenement blijven de eigenaren van de voertuigen bij hun voertuigen staan en staan ze klaar om al je vragen te beantwoorden. Ga met ze in gesprek en leer meer over hun passie en hun voertuig. Ze hebben vaak mooie verhalen en leuke weetjes te delen.

Show je eigen voertuig tijdens "Putten op Wielen"

Ben je zelf een trotse eigenaar van een uniek voertuig? Dan is dit jouw kans om het te laten zien aan een groter publiek! Schrijf je in om je auto, motor of ander voertuig te tonen tijdens "Putten op Wielen". Dit is een geweldige gelegenheid om je trots te showen en anderen te laten genieten van jouw passie.

Kom naar "Putten op Wielen" en geniet van een dag vol prachtige voertuigen, interessante gesprekken en leuke activiteiten. Mis het niet!

Extra informatie

Wil je jouw voertuig showen tijdens "Putten op wielen"? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gegevens

Datum:
Dinsdag 10 Juni 2025
Tijd:
13:00 - 17:00 uur  
iCal:
Download als een iCal bestand

Organisator:
Winkelcentrum Putten
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie:
Winkelcentrum PuttenNieuws

13 juli 2024
Heel Putten ruimt Op tijdens “Kleedjesmarkt op het Kerkplein” Goed nieuws voor koopjesjagers en duurzaamheidsliefhebbers! Op de laatste vrijdag van de zomervakantie wordt het Kerkplein in Putten...
8 juni 2024
Tienduizenden kassabonnen ingeleverd tijdens WCP Kassabonnenactie De Kassabonnenactie in Winkelcentrum Putten was opnieuw een groot succes! Het winkelend publiek leverde de afgelopen maand...