Evenementen

Verrassende evenementen voor jong en oud
 Putten ruimt op!

Zaterdag 24 Augustus 2019
10:00 - 17:00 uur

Het is tijd voor SALE in Winkelcentrum Putten!

De najaarsleveringen komen alweer volop binnen waardoor er ruimte gemaakt moet worden voor de nieuwe collecties. Tijdens Putten ruimt op! op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus worden de laatste restjes van de zomercollectie verkocht voor kleine prijsjes.

Niet alleen kleding maar ook bijvoorbeeld zonnebrillen, make-up en interieur artikelen worden aangeboden voor bodem prijzen. Scherpe aanbiedingen, leuke koopjes en aantrekkelijke acties vullen de winkelstraten dagen lang.

Kraak de kluis en win een mooie prijs

Kas Kraker de Sleutelbewaker komt smiddags tijdens Putten ruimt op! naar Winkelcentrum Putten. Kas bewaakt de Kluis waar allerlei waardebonnen en producten van de ondernemingen van het winkelcentrum in zitten. Probeer de Kluis te kraken en win een mooie prijs!

Met vrolijke livemuziek, een drankje op het terras en extra lang winkelen tijdens de koopavond op vrijdag worden het gezellige dagen in Winkelcentrum Putten. Het is ook bijna weer tijd om de garderobe aan te vullen met de nieuwe najaarsmode. Tijdens de Mode & Trenddag op zaterdag 14 september showen modellen de nieuwste trends op de catwalk en rode lopers. Putten is het modecentrum van Midden Nederland met een zeer gevarieerd aanbod en veel mooie zelfstandige winkels, waar parkeren gratis is.

Kas Kraker met zijn kluis met mooie prijzen

Gegevens

Datum:
Zaterdag 24 Augustus 2019
Tijd:
10:00 - 17:00 uur
iCal:
Download als een iCal bestand

Poster:
Download
Organisator:
Winkelcentrum Putten
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie:
Winkelcentrum PuttenNieuws

5 juli 2019
Hakim Traïdia treedt op tijdens BOOM IN' Putten Op zaterdag 13 juli organiseert Winkelcentrum Putten de vierde editie van het BOOM IN' Putten festival . Het hele gezin is welkom voor een middag vol...
17 juni 2019
De internationale keuken in de spotlights tijdens Smaakvol Putten Winkelcentrum Putten liep afgelopen zaterdag vol met lekkerbekken tijdens Smaakvol Putten . Bezoekers konden genieten van...