Evenementen

Verrassende evenementen voor jong en oud
 Putten ruimt op!

Dit evenement is voorbij.

Vrijdag 28 Augustus 2020
10:00 - 21:00 uur

Veel korting tijdens Putten ruimt op

Traditiegetrouw zetten de winkeliers in Putten eind augustus hun deuren open voor ‘Putten ruimt op!’. De nieuwe collectie komt binnen en daarom worden de magazijnen opgeschoond. Voor veel ondernemers is dit hét moment om de laatste stukken van het lopende seizoen te verkopen aan het winkelend publiek.

Deze dag worden de allerlaatste koopjes van het seizoen aangeboden met bizarre kortingen. Of je nu op zoek bent naar kleding, verzorgingsproducten, een nieuwe zonnebril of een mooi item voor in huis, in Putten kom je zeker aan je trekken.

Mazzeltassen, graaibakken en kortingsrekken. Tijdens Putten Ruimt Op kun je het allemaal tegenkomen. In verband met de corona-maatregelen zijn de meeste koopjes in de winkels te vinden en zullen er dit jaar geen kramen geplaatst worden.

Gegevens

Datum:
Vrijdag 28 Augustus 2020
Tijd:
10:00 - 21:00 uur
iCal:
Download als een iCal bestand

Organisator:
Winkelcentrum Putten
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie:
Winkelcentrum PuttenNieuws

1 december 2020
Speciaal voor Sinterklaas zijn onderstaande winkels deze week extra geopend. Voor alle andere winkels kun je uitgaan van de gebruikelijke openingstijden, inclusief de koopavond op vrijdag. Kom...
23 november 2020
Dat er creatieve kinderen in Putten wonen, hadden Sinterklaas en de Pieten wel verwacht. Wat ze niet hadden durven dromen was dat er zovéel kinderen gehoor zouden geven aan hun oproep om extra...