Evenementen

Verrassende evenementen voor jong en oud
 Putten ruimt op!

Dit evenement is voorbij.

Zaterdag 29 Augustus 2020
10:00 - 17:00 uur

Veel korting tijdens Putten ruimt op

Traditiegetrouw zetten de winkeliers in Putten eind augustus hun deuren open voor ‘Putten ruimt op!’. De nieuwe collectie komt binnen en daarom worden de magazijnen opgeschoond. Voor veel ondernemers is dit hét moment om de laatste stukken van het lopende seizoen te verkopen aan het winkelend publiek.

Deze dag worden de allerlaatste koopjes van het seizoen aangeboden met bizarre kortingen. Of je nu op zoek bent naar kleding, verzorgingsproducten, een nieuwe zonnebril of een mooi item voor in huis, in Putten kom je zeker aan je trekken.

Mazzeltassen, graaibakken en kortingsrekken. Tijdens Putten Ruimt Op kun je het allemaal tegenkomen. In verband met de corona-maatregelen zijn de meeste koopjes in de winkels te vinden en zullen er dit jaar geen kramen geplaatst worden.

Gegevens

Datum:
Zaterdag 29 Augustus 2020
Tijd:
10:00 - 17:00 uur
iCal:
Download als een iCal bestand

Organisator:
Winkelcentrum Putten
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie:
Winkelcentrum PuttenNieuws

25 september 2020
Een ander Sinterklaasfeest dan anders Dit jaar zal Sinterklaas op 14 november weer aankomen in Nederland en net als ieder jaar zijn verjaardag vieren, maar het zal op een andere manier gaan dan we...
12 augustus 2020
In juli werd in Winkelcentrum Putten een leuke kassabonnen-actie georganiseerd door winkeliersvereniging WCP. De plaatselijke ondernemers stelden mooie prijzen beschikbaar, waardoor er maar liefst...