Evenementen

Verrassende evenementen voor jong en oud
 Puttens Spektakel

Dit evenement is voorbij.

Zaterdag 29 Juli 2023
13:00 - 17:00 uur

Spektakel in Putten

Op zaterdag 29 juli barst in Winkelcentrum weer het Puttens Spektakel los! Dit jaar zorgt het thema “Join the Circus” voor veel plezier en verwondering in de winkelstraten.

Circus Snor

Circus Snor is aanwezig met een leuke kinderkaravaan. Onder begeleiding van een circusdocent kan er worden geoefend met verschillende circusmaterialen: lopen op een bal of koord, jongleren, fietsen op gekke fietsen en meer gekkigheid. Wil je liever toekijken hoe iemand anders geweldige stunts uitvoert? Ga dan naar de voorstelling van Cycling Circus! Twee waaghalzen dagen elkaar uit in een acrobatisch verhaal over het leven en de liefde. Na een romantische date op een BMX-fiets volgt een gezinsleven op eenwielers. Hoe meer zij in hun fietsen en elkaar verstrengeld raken hoe spannender de vraag: Zal hun liefde blijven rollen of raken ze onder hun eigen wielen gevangen?

Clown Oepsie, ballonfiguren en mega zeepbellen

Verder staat clown Oepsie je op te wachten bij Fluit & Kruid, vanwaar je kunt vertrekken voor een leuke speurtocht door het centrum. Of heb je altijd al willen leren hoe je gave ballonfiguren maakt? Ga dan kijken bij Ballonnenmarjoke! Deze ballonkunstenaar maakt de prachtigste creaties.

In de winkelstraten tref je ook nog Bellendame en haar steltloper, samen maken zij machtig mooie mega zeepbellen. Muzikale ondersteuning is er van circusorkest Orchéstra Mobilia. De leuke bakfietsactie van Rotary Nederland maakt het programma compleet.

Programma

20230729-plattegrond-puttens-spektakel.jpg

Gegevens

Datum:
Zaterdag 29 Juli 2023
Tijd:
13:00 - 17:00 uur  
iCal:
Download als een iCal bestand

Poster:
   Download
Organisator:
Winkelcentrum Putten
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie:
Winkelcentrum PuttenNieuws

11 januari 2024
Nieuwe feestverlichting: Het wordt nóg gezelliger in Putten! Het is tijd voor vernieuwing! De oude feestverlichting, die sinds 2011 boven onze winkelstraten hing, heeft zijn beste tijd gehad. Door...
9 januari 2024
Voetgangers én fietsers welkom Sinds 2015 werken we samen met gemeente Putten aan de voorbereidingen van de herinrichting van de winkelstraten. Dit jaar gaat de uitvoering van de werkzaamheden dan...