Evenementen

Verrassende evenementen voor jong en oud
 Puttens Spektakel

Zaterdag 27 Juli 2024
13:00 - 17:00 uur

Puttens Spektakel brengt Middeleeuwen tot leven

Winkelcentrum Putten organiseert dit jaar weer het Puttens Spektakel, deze keer met als thema de Middeleeuwen! Op zaterdag 27 juli van 13.00 tot 17.00 uur wordt het centrum omgetoverd tot een middeleeuwse markt met leuke acts en activiteiten.

Bezoekers maken keenis met diverse middeleeuwse ambachten tot leven worden gebracht. Ontdek de kunst van de tegelmaker, bewonder de vaardigheden van de broodbakker, laat je verrassen door de kennis van het kruidenvrouwtje en zie de smid aan het werk. Naast deze ambachtslieden trekken twee middeleeuwse koopvrouwen, vergezeld door de vrolijke malloot Puck, door de straten om hun waren aan te prijzen.

Muzikale begeleiding wordt verzorgd door Compagnie Gallimaufrey, die met hun authentieke middeleeuwse muziek de sfeer compleet maken. Houd ook je ogen open voor de grote meester en het Meisje met de Parel, die op stelten door het centrum wandelen en bezoekers vastleggen met prachtige portretten.

Mis deze kans niet om terug in de tijd te gaan en de magie van de Middeleeuwen te ervaren!

Gegevens

Datum:
Zaterdag 27 Juli 2024
Tijd:
13:00 - 17:00 uur  
iCal:
Download als een iCal bestand

Poster:
   Download
Organisator:
Winkelcentrum Putten
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie:
Winkelcentrum PuttenNieuws

13 juli 2024
Heel Putten ruimt Op tijdens “Kleedjesmarkt op het Kerkplein” Goed nieuws voor koopjesjagers en duurzaamheidsliefhebbers! Op de laatste vrijdag van de zomervakantie wordt het Kerkplein in Putten...
8 juni 2024
Tienduizenden kassabonnen ingeleverd tijdens WCP Kassabonnenactie De Kassabonnenactie in Winkelcentrum Putten was opnieuw een groot succes! Het winkelend publiek leverde de afgelopen maand...