Evenementen

Verrassende evenementen voor jong en oud
 Sinterklaas Etalage actie

Dit evenement is voorbij.

Zaterdag 14 November 2020 - Donderdag 26 November 2020
14:00 - 17:00 uur

Sinterklaas pakt extra uit met de Sinterklaas Etalage actie

Sinds zaterdag 14 november is Sinterklaas weer aan in Nederland. Veel kinderen hebben hier al lange tijd naar uitgekeken en nu is het zover. Anders dan andere jaren kwamen Sint en zijn Pieten niet per boot aan in Putten en is het niet mogelijk ze te ontmoeten. Maar dát hij er is, dat is zeker!

“De Sint heeft laten weten dat hij een pakjeshuis heeft ingericht. Een plek in Winkelcentrum Putten waar hij alle voorbereidingen kan treffen voor pakjesavond en de Pieten alle kadootjes kunnen inpakken”, aldus Henri Stoffelsen, voorzitter WCP. “Alle ondernemers werken coronaproof zodat Sint Nicolaas met een gerust hart in Putten veilig zijn inkopen kan doen”.

Sinterklaas winkelt graag in Winkelcentrum Putten. “Er is zo’n divers aanbod aan winkels met fijne behulpzame medewerkers, dat het heerlijk is om alle kadootjes in Putten te kopen”, liet de Sint weten. “Er is zoveel keuze in speelgoed, kook- en bakgerei, sieraden, boeken, spelletjes en andere leuke artikelen dat iedereen zijn verlanglijstje er wel mee kan vullen.” Het wordt dit jaar nog makkelijker voor Sint en Piet nu het pakjeshuis midden in het centrum is. Hierdoor hoeven ze minder te sjouwen en veel ondernemers bezorgen ook aan huis.

Dit jaar doet Sinterklaas iets extra’s om zijn verjaardag op een speciale manier te vieren. Daarom organiseert hij de Sinterklaas Etalage actie.

Vanaf zaterdagmiddag 14 november tot en met donderdag 26 november kunnen alle kinderen van 3 t/m 12 jaar bij een deelnemende winkel een verlangenlijstje ophalen en mee doen aan de Sinterklaas Etalage actie. In de etalages zijn allerlei kadootjes geëtaleerd waaruit gekozen kan worden. Uit elke etalage mag maximaal 1 kado gekozen worden.

Kinderen maken kans om één van hun wensen te winnen door de 3 mooiste kadootjes op het verlanglijstje te schrijven en deze in de brievenbus te doen van het Pakjeshuis. De verlanglijstjes kunnen tot uiterlijk 26 november 2020 worden ingeleverd.

Sinterklaas en de Pieten willen het pakhuis nog wat gezelliger maken en vinden het leuk om mooie tekeningen en kunstwerkjes te ontvangen die zij kunnen ophangen. Het adres van het Pakjeshuis is: Kerkstraat 35.

Extra informatie

Deelnemende winkels
Jecor Wibra
Stoffen en Baby Studio Etos
Electro World Van Rossem La Culina
Bruna DA MOOI Verweij
VVV Putten Kids by mom
Ko Jager Beadare Beads & Jewelry
Hema La Chicana


Bekijk de actievoorwaarden.

Gegevens

Datum:
Zaterdag 14 November 2020 - Donderdag 26 November 2020
Tijd:
14:00 - 17:00 uur
iCal:
Download als een iCal bestand

Organisator:
Winkelcentrum Putten
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie:
Winkelcentrum PuttenNieuws

12 oktober 2021
Op zaterdag 13 november bezoeken Sinterklaas en zijn Pieten ook Putten weer. De jaarlijkse Sinterklaasintocht is een samenwerking tussen ‘ het Sinterklaascomité’ dat al ruim 40 jaar de intocht...
3 juni 2021
De hele maand mei kon je jouw kassabonnen inleveren en kans maken op mooie prijzen. De winnaars van de vier weekprijzen maakten we eerder al bekend. Bekijk in dit overzicht of jij de winnaar bent...