Evenementen

Verrassende evenementen voor jong en oud
 Smaakvol Putten

Dit evenement is voorbij.

Zaterdag 11 Augustus 2018
11:00 - 17:00 uur

Smaakvol Putten wordt weer heerlijk!

Zaterdag 11 augustus wordt het evenement Smaakvol Putten 2018 georganiseerd. Het culinaire evenement beloofd weer erg leuk te worden. Net als tijdens de voorgaande edities valt er ook dit keer van alles te proeven. Het thema van Smaakvol Putten is dit jaar ‘Kleurrijk’.

Puttense horecaondernemingen laten voor slechts €1,-, € 2,- of € 3,- de bezoekers iets lekkers proeven. Op deze manier promoten de ondernemers hun etablissement en kan de bezoeker zich oriënteren op de culinaire kant van Putten. Tijdens het evenement zullen de gerechtjes worden beoordeeld door een jury die op smaak en kwaliteit van het gerechtje en op de uitstraling van de kraam en het personeel zullen letten. De winnaar zal naar huis gaan met de prestigieuze Zilveren Peul.

Tijdens het evenement zullen er naast de foodstands van de horeca ook leuke activiteiten worden verzorgd door verschillende winkeliers, hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan kookdemonstraties, geur en smaaktesten of tips over het aankleden van een mooie eettafel. Ook is het mogelijk om tijdens Smaakvol Putten te zien hoe eten wordt gemaakt met een 3D Foodprinter. Op het pleintje bij het Boekpunt kan je ontdekken hoe het is om insecten te eten.

Bij de eerste 1000 hapjes die verkocht worden ontvangen de bezoekers een gratis lootje waarmee leuke prijzen te winnen zijn die beschikbaar worden gesteld door de deelnemende restaurants.

Het evenement wordt opgeluisterd met gezellige live-muziek van ‘De Zaak’ en ‘Niveo’ en leuke kinderactiviteiten.

Programma

Plattegrond Smaakvol Putten 2018

Deelnemers Smaakvol Putten 2018

Gegevens

Datum:
Zaterdag 11 Augustus 2018
Tijd:
11:00 - 17:00 uur
iCal:
Download als een iCal bestand

Poster:
Download
Organisator:
Winkelcentrum Putten
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie:
Winkelcentrum PuttenNieuws

5 juli 2019
Hakim Traïdia treedt op tijdens BOOM IN' Putten Op zaterdag 13 juli organiseert Winkelcentrum Putten de vierde editie van het BOOM IN' Putten festival . Het hele gezin is welkom voor een middag vol...
17 juni 2019
De internationale keuken in de spotlights tijdens Smaakvol Putten Winkelcentrum Putten liep afgelopen zaterdag vol met lekkerbekken tijdens Smaakvol Putten . Bezoekers konden genieten van...