Evenementen

Verrassende evenementen voor jong en oud
 Standwerkersconcours

Dit evenement is voorbij.

Zaterdag 31 Augustus 2019
10:00 - 17:00 uur

Gelders kamioenschap Standwerken

Tijdens het standwerkersconcours kun je genieten van het grote spektakel van de lach op gebied van verkoopdemonstraties. Circa tien standwerkers strijden om de titel " Beste Standwerker van Gelderland". Van blikopeners tot nagelsetjes en van pannen tot groentensnij-attributen, er wordt van alles gedemonstreerd om te vechten voor deze felbegeerde titel. Dit standwerkersconcours is een officiële voorronde voor het Nederlands Kampioenschap Standwerken. Dus ben je op zoek naar een nieuwe pan of iets anders leuks voor in of om het huis kom dan naar Winkelcentrum Putten!!

Standwerkers zijn de caberatiers van de markt

Nederland telt ongeveer 500 standwerkers. In 120 voorrondes strijden de standwerkers om deelname aan het Nederlands Kampioenschap. Standwerkers worden ook wel de cabaretiers van de markt genoemd. Op ludieke wijze brengen zij hun koopwaar onder de aandacht. Een genot om naar te kijken gecombineerd met aanbiedingen die je niet aan je voorbij kunt laten gaan.

Hoogwerkers, laagwerkers & zwemmers

Standwerkers zijn er in drie categoriën: hoogwerkers, laagwerkers en zwemmers. Hoogwerkers gebruiken een verhoogd platform, laagwerkers staan op gelijke hoogte met het publiek. De zwemmers stallen hun koopwaar uit op een verlaagd platform en blijven verrassen door telkens weer andere waar aan te bieden. Voor meer informatie over standwerken kijk je op www.standwerker.com.

Om ca. 17.00 uur volgt de prijsuitreiking bij EMjoy aan de Kerkstraat. Ondernemersvereniging WCP stelt hiervoor drie prijzen beschikbaar.

Gegevens

Datum:
Zaterdag 31 Augustus 2019
Tijd:
10:00 - 17:00 uur
iCal:
Download als een iCal bestand

Organisator:
Winkelcentrum Putten
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie:
Winkelcentrum PuttenNieuws

7 februari 2020
WCP en VVV continueren samenwerking voor de organisatie van de evenementen De ondernemers in Winkelcentrum Putten vinden het belangrijk dat het centrum bruist! De winkeliers geven het winkelend...
11 december 2019
Nieuw tijdens het Winterfeest: Boom van Hoop Op initiatief van Sanne Koetsier ( NOW Fashion ) staan we tijdens het Winterfeest ook even stil bij iedereen die eenzaam is, wat hulp kan gebruiken of...