Evenementen

Verrassende evenementen voor jong en oud
 Trendzz

Dit evenement is voorbij.

Zaterdag 06 April 2019
11:00 - 17:00 uur

Op zaterdag 6 april tonen de Puttense winkeliers de nieuwste mode en de actuele trends voor het komende seizoen tijdens Trendzz. De lente is begonnen en dat is te zien in de winkels met prachtige nieuwe kleuren en stijlen. Laat je verrassen door de nieuwste mode, make-up, monturen, sieraden, woonaccessoires en nog veel meer. Maak ook kennis met de laatste foodtrends en geniet van kookdemonstraties. Op verschillende locaties in het centrum staan catwalks en worden tussen 11.00 en 17.00 uur modeshows gehouden.

All-in modeshow verrast het publiek in Winkelcentrum Putten

“Dit jaar gaan we nog meer spetteren en het publiek verrassen”, verteld Sanne Koetsier van NOW Fashion. De ondernemers in de Kerkstraat hebben de handen ineen geslagen en gaan samen 200 meter rode loper uitrollen en All-in modeshows geven. Naast kleding, schoenen en brillen zullen bijvoorbeeld ook de dierenwinkel Discus en Pluk&Proef zich op een ludieke manier presenteren tijdens deze All-in modeshows. “Elke ondernemer heeft weer een nieuw trendy assortiment en kan dus mee doen op de rode loper. We willen graag de inwoners van Putten en omstreken laten zien hoe divers het aanbod is in ons gezellige winkelcentrum”.

Mode inspiratie

Laat u dus inspireren tijdens de All-in modeshows door Van Boeijen, Van Ganswijk, G5, Modestal 2.0, Equivalenza, Wedo Mode, DA+MOOI Verweij, Kids by Mom, Sport-Inn Putten, Discus van Dijk, EMjoy, Pluk &Proef, Chicky&Fresh Potatoes, Sun-Works Fashion, van den Berg’s Optiek en NOW fashion. De shows vinden plaats om 11:00, 12:00, 13:30, 15:00 en 16:00 uur.

Aansluitend aan de All-in modeshows zullen modellen van de Modestal 2.0 nog meer outfits tonen tijdens een verrassende modeshow. Wedo Mode toont haar nieuwe Shop-in-Shop van Street One.

Modeshows

Ook de modeshows bij La Chicana en Nivoos mag je niet missen. Enthousiaste kids en trendy vrouwen showen daar prachtige voorjaarsfashion op de catwalk. Dit in samenwerking met Veluwe Optiek en HoutTerug. De showtijden zijn 13:00, 14:00, 15:00 en 16:00 uur.

Van top tot teen kun je je deze dag laten adviseren, van een gratis kleuren analyse bij detruienwinkel.nl tot hippe zonnebrillen bij ZIEN Optiek tijdens hun Sunglasses Saterday. Bij ModEls styleert de adviseuse je vakkundig en zo kun je genieten van de live muziek en modeflashes bij Miller & Monroe.

De laatste trends op het gebied van food, interieur & make-up

Laat je deze dag lekker verwennen door Domburg Kaas, Noten & Wijn met de nieuwe trend, ‘kaas op de bbq!’ een echte smaakexplosie! LaCulina geeft doorlopende kookdemonstraties en bij IJssalon De Parel verrassen ze je met heerlijke nieuwe smaken om je vingers bij af te likken.

Bij DA Verweij en Etos gaan de rode loper uit om je te verwelkomen voor een touch-up met de nieuwe voorjaars make-up.

Kortom; 6 april zal winkelen in Putten een extra beleving geven. Een dag die je niet wilt missen. Houdt de facebookpagina van Winkelcentrum Putten in de gaten voor het volledige programma of haal de programmaflyer bij één van de winkeliers.

Programma

Plattegrond Trendzz 2019

Overzicht modeshows tijdens Trendzz 2019

Programma Trendzz 2019

Gegevens

Datum:
Zaterdag 06 April 2019
Tijd:
11:00 - 17:00 uur
iCal:
Download als een iCal bestand

Poster:
Download
Organisator:
Winkelcentrum Putten
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie:
Winkelcentrum PuttenNieuws

7 december 2019
Ontdek tijdens het Winterfeest hoe de Eskimo's leven In tegenstelling tot vorig jaar is dit jaar weer een thema aan het Winterfeest gekoppeld. Na Olaf & Elsa valt het thema dit jaar ten beurt aan de...
15 november 2019
Doe mee met de Sinterklaas kleurplaatwedstrijd Net als voorgaande jaren organiseert Winkelcentrum Putten in aanloop naar het Sinterklaasfeest een kleurplaatwedstrijd. Deelnemers kunnen hun...