Evenementen

Verrassende evenementen voor jong en oud
 Trendzz

Dit evenement is voorbij.

Zaterdag 04 April 2020
11:00 - 17:00 uur

Helemaal hip na een dagje Trendzz

WCP neemt de gezondheid en veiligheid van haar ondernemers, medewerkers en bezoekers uiterst serieus en heeft vanwege het Corona-virus besloten om het evenement Trendzz van zaterdag 4 april te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum.

Zodra een nieuwe datum bekend is zullen we dat via de website en social media bekend maken. Wanneer je het prettig vind per mail op de hoogte te worden gehouden, dan kun je je onderaan deze pagina aanmelden voor de nieuwsbrief.

De lente is begonnen en dat is ook te zien in de winkels met prachtige nieuwe kleuren, stijlen en mode. Op de eerste zaterdag van april tonen de Puttense winkeliers de nieuwste trends voor het komende seizoen.

Laat je verrassen door de nieuwste mode, make-up, monturen, sieraden, woonaccesoires en nog veel meer. Op verschillende locaties in het centrum staan catwalks en worden tussen 11.00 en 17.00 uur modeshows gehouden.

Meer dan mode

Trendzz gaat over meer dan mode. Ook ondernemers uit andere branches laten zien wat hun nieuwste trends voor het komende seizoen zijn. Eye-wear, interieur, beuty of food. Na een dagje Trendzz ben je weer helemaal hip.

Live muziek!

Op diverse locaties in het centrum maken we je dag compleet met live muziek.

Gegevens

Datum:
Zaterdag 04 April 2020
Tijd:
11:00 - 17:00 uur
iCal:
Download als een iCal bestand

Organisator:
Winkelcentrum Putten
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie:
Winkelcentrum PuttenNieuws

1 december 2020
Speciaal voor Sinterklaas zijn onderstaande winkels deze week extra geopend. Voor alle andere winkels kun je uitgaan van de gebruikelijke openingstijden, inclusief de koopavond op vrijdag. Kom...
23 november 2020
Dat er creatieve kinderen in Putten wonen, hadden Sinterklaas en de Pieten wel verwacht. Wat ze niet hadden durven dromen was dat er zovéel kinderen gehoor zouden geven aan hun oproep om extra...