Evenementen

Verrassende evenementen voor jong en oud
 Winter Glow Night

Dit evenement is voorbij.

Vrijdag 25 November 2022
17:00 - 21:00 uur

Winter Glow Night in Winkelcentrum Putten!

Tijdens het Winterfeest in 2016 had Putten een wereldprimeur met de Mini-balloon Glow Show van Ben Bäss en Sytse Rakhorst. Op vrijdag 25 november zijn ze tijdens de Winter Glow Night met een prachtige show terug in Winkelcentrum Putten.

De Winter Glow Night is een leuke avond om sfeervol cadeautjes te shoppen, mee te doen in de verlichte optocht of de modelballonnen te bezichtigen.

Vanaf 17.00 start het evenement. Op het Kerkplein zijn diverse modelballonnen aanwezig, die onder begeleiding van muziek en licht van BeijTech een mooie, sfeervolle show weggeven. Loop je door de winkelstraten, dan tref je daar vast de felverlichte feestjurken die het winkelend publiek “bijschijnen” tijdens het shoppen. Daarnaast is er een leuke optocht georganiseerd voor kinderen: versier je fiets, skelter of step met lampjes en doe mee!

De optocht start om 19.00 op het plein bij Van Ganswijk en gaat vanuit daar naar de Verlengde Dorpsstraat, Bakkerstraat, Kerkstraat, Dorpstraat, Klaas Bosstraat, Gervenhof, Achterstraat, Molenstraat, en weer terug naar de Dorpsstraat/Plein Van Ganswijk. De route wordt twee keer gelopen. Opgeven voor de optocht is niet nodig.

Iedereen is welkom! Om 21.00 gaan de lampjes weer uit en is het evenement afgelopen.

Gegevens

Datum:
Vrijdag 25 November 2022
Tijd:
17:00 - 21:00 uur  
iCal:
Download als een iCal bestand

Poster:
   Download
Organisator:
Winkelcentrum Putten
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie:
Winkelcentrum PuttenNieuws

31 maart 2023
Leuke Paasspeurtocht voor de kleinsten door Winkelcentrum Putten Lekker wandelen met de kinderen tijdens de Paasdagen? Dat kan in Winkelcentrum Putten! In vijf winkels, verspreid door het centrum,...
23 januari 2023
EtalageKunstRoute in Winkelcentrum Putten Van kunst met een kleine “k”, kunst met een grote “K” en alles wat daar tussen zit. Je vindt het in de etalages in Winkelcentrum Putten. Van 25 januari t/m...