Evenementen

Verrassende evenementen voor jong en oud
 Winterfeest

Dit evenement is voorbij.

Zaterdag 15 December 2018
14:00 - 21:00 uur

Verrassende activiteiten tijdens het Winterfeest in Putten

Winkelcentrum Putten wordt zaterdag 15 december van 14.00 tot 21.00 uur omgetoverd tot een indrukwekkend winters decor. Met een sfeervolle schaatsbaan, kerstmarkt, live muziek, verrassende kinderactiviteiten en lekker eten heeft het Winterfeest voor ieder wat wils! WCP (Winkelcentrum Putten), VVV Putten en het WCP-Activiteitenteam zetten de komende dagen de laatste puntjes op de 'i' en dan kan iedereen genieten van een verrassend Winterfeest programma!

Dit jaar kan er weer heerlijk geschaatst worden tijdens het Winterfeest! Kom dus ook gezellig een pirouetje draaien op de mooi verlichte schaatsbaan. Schaatsen zijn gratis te leen. Neem wel even handschoenen mee voor de veiligheid van de vingertjes.

IJssculpturen

Ook is er ijssculpturen carven waarbij kunstenaars ijsblokken bewerken tot prachtige kunstwerken en strijden om de felbegeerde wisselbeker. Kinderen die willen ervaren hoe het is om een ijssculptuur te maken kunnen dit zelf onder deskundige begeleiding uitproberen.

Nieuw dit jaar is het prachtige Winter Theater waarin verschillende dansgroepen en koren zullen optreden. Zo zullen de kinderen van de Gelderse Balletscholen, Badabounce, Orion en Dansstudio Annemieke Bais mooie performances geven. Naast de verschillende optredens zal er ook een kunst expositie zijn met o.a. schilderijen, keramiek, hoeden en andere kunstwerken.

Mini-kerstconcert

In de historische Oude Kerk kun je genieten van het mini-kerstconcert ‘In de stal van mijn hart’. En een echte stal beleven kan bij de levende kerststal voor de Hema.

Naast al deze optredens kom je in het centrum op diverse plekken nog veel meer sfeervolle live muzikanten en bijzondere acts tegen. Zo kun je genieten van de band NedNeed bij de Dikke Deur of de spectaculaire lichtshow ‘Street of Lights’ bij de Modestal.

Kerstmarkt

Als vanouds zal er weer een sfeervolle kerstmarkt zijn waar kerst- en winterproducten te koop zijn en leuke activiteiten plaats vinden. Bij Pluk & Proef kun je je eigen kerstdecoratie maken. Ook aan de inwendige mens is gedacht. Zo zijn er heerlijk vers bereide wintergerechten, oliebollen, poffertjes en natuurlijk warme chocolademelk te verkrijgen op de kerstmarkt. La Culina heeft dit jaar wel iets heel bijzonders…de Hagelpasta dag, om je vingers bij af te likken.

Kinderactiviteiten

En ook voor de kinderen belooft het een feestje te worden, want het Winterfeest staat bol met gratis kinderactiviteiten zoals een Meet & Greet met Olaf en de Disneyprinsessen, de Schaatsbaan, een ballonnen-glow-optocht en het sprookjesachtige Winterwonderland plein van KindCentrum Putten waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen, knutselen en marshmallows smelten bij het kampvuur. Ook kun je een rondritje maken in het wagentje met paard Bartje.

Kortom; reden genoeg om 15 december het winkelcentrum van Putten te bezoeken.

Extra informatie

Let op: In verband met de veiligheid worden kinderen die van de schaatsbaan gebruik willen maken dringend verzocht handschoenen te dragen.

Programma

Plattegrond Winterfeest 2018

Programma Winterfeest 2018

Overzicht live muziek Winterfeest 2018

Gegevens

Datum:
Zaterdag 15 December 2018
Tijd:
14:00 - 21:00 uur
iCal:
Download als een iCal bestand

Organisator:
Winkelcentrum Putten
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie:
Winkelcentrum PuttenNieuws

7 december 2019
Ontdek tijdens het Winterfeest hoe de Eskimo's leven In tegenstelling tot vorig jaar is dit jaar weer een thema aan het Winterfeest gekoppeld. Na Olaf & Elsa valt het thema dit jaar ten beurt aan de...
15 november 2019
Doe mee met de Sinterklaas kleurplaatwedstrijd Net als voorgaande jaren organiseert Winkelcentrum Putten in aanloop naar het Sinterklaasfeest een kleurplaatwedstrijd. Deelnemers kunnen hun...