Evenementen

Verrassende evenementen voor jong en oud
 Wordt ook Hulppiet

Dit evenement is voorbij.

Vrijdag 20 November 2020
10:00 - 17:00 uur

Pieten zoeken hulp bij kinderen uit Putten

Sinterklaas en de Pieten verwachten een toenemende drukte de komende jaren. Er komen vooral in Putten namelijk steeds meer lieve kinderen bij Daarom zijn er straks ook meer Pieten nodig om al die extra schoentjes te vullen, pepernoten te bakken en cadeautjes in te pakken.

De Pieten kunnen wel wat extra hulp gebruiken. Ieder kind wil later natuurlijk Piet worden, maar dat gaat niet zomaar. Sommige Pieten zitten jaren op de Pietenschool om hun Pietenbewijs te halen. Een Pietenbewijs is een pasje waarmee je officieel Piet mag zijn, over de daken mag lopen en schoentjes mag vullen. Wil jij ook je Pietenbewijs halen?

Vanaf 20 november, kunnen kinderen of hun ouders bij de VVV het Pietenschoolboekje ophalen. Daarin leer je alles om een echte Hulp Piet te worden. Zo is er een les over hoe je de lekkerste pepernoten moet bakken, een oefening om te balanceren op de daken en leer je naast goed strooien nog veel meer vaardigheden die nodig zijn om een goede Piet kunt worden. Als alle lessen zijn gedaan en het uiteindelijke examen, dan mag je bij VVV Putten jouw officiële Pietenbewijs ophalen!

Lukt het met de kinderen uit Putten om genoeg nieuwe pieten op te leiden om het Sinterklaasfeest voor de toekomst te redden?

Gegevens

Datum:
Vrijdag 20 November 2020
Tijd:
10:00 - 17:00 uur
iCal:
Download als een iCal bestand

Organisator:
Winkelcentrum Putten
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie:
Winkelcentrum PuttenNieuws

1 december 2020
Speciaal voor Sinterklaas zijn onderstaande winkels deze week extra geopend. Voor alle andere winkels kun je uitgaan van de gebruikelijke openingstijden, inclusief de koopavond op vrijdag. Kom...
23 november 2020
Dat er creatieve kinderen in Putten wonen, hadden Sinterklaas en de Pieten wel verwacht. Wat ze niet hadden durven dromen was dat er zovéel kinderen gehoor zouden geven aan hun oproep om extra...