Fratsen

Fratsen

on augustus 21 | in Evenementen | door | with No Comments

Zaterdag 25 augustus is het weer tijd voor Fratsen. De tweede editie is verplaatst naar het laatste weekend van de vakantie zodat ook de inwoners van Putten volop kunnen genieten van het kunst en cultuuraanbod in hun gemeente. Met een centrum vol kramen, muziek, activiteiten en kunst in etalages, wordt het een heerlijke dag.

Tijdens deze tweede editie van Fratsen zijn ook de kunstenaars van ons dorp weer aan de slag gegaan om voor een winkel een kunstwerk te maken in de etalage. Dit keer was de basis een paspop waar men mee mocht doen en laten wat men wilde. Het resultaat is ook tijdens Fratsen te zien.

Volwassen kunnen kijken bij verschillende demonstraties en kunsten aan de kramen in de straten, maar ook luisteren naar vrolijke noten van Big Band Putten, 5Hoog en NedNeed.

Ook voor de kinderen is er weer genoeg te doen. Zo kunnen zij zich vermaken bij één van de activiteiten van KindCentrum Putten of een Plaat beschilderen op het LP Plein. Het grote succes van vorig jaar, het Krijtplein, keert ook weer terug. Kinderen kunnen zich hier helemaal uitleven met mooie krijttekeningen op stoelen, tafels, kastjes en misschien nog wel iets groters.

Laat je verrassen en geniet van Fratsen. Zaterdag 25 augustus van 11:00 – 17:00 uur in Winkelcentrum Putten.

Plattegrond Fratsen 2018

Programma Fratsen 2018

Kunstenaar-Etalage Combinatie

Pin It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »

Facebook