Kind & hond look-a-like

“Kind & Hond look a like show” tijdens Puttense Mode & Trenddag

on september 1 | in Nieuws | door | with No Comments

Dierenkliniek Achterstraat organiseert op 8 september voor het 2e jaar deze bijzondere show tijdens de Mode & Trenddag. Kinderen tussen de 6 en 16 jaar (17 mag ook hoor) zijn van harte welkom in om deel te nemen. Dit keer loop je met je hond als duo, op muziek, over de roze loper. Die ligt op het Mode Beleef & Doeplein dat door Kindcentrum Putten wordt ingericht op het plein bij de pomkt.

Het is de bedoeling dat vrolijke kinderen samen met hun sociale en gezonde honden zich verkleden en-of schminken als een duo. Ouders zijn welkom om de jongste kinderen te begeleiden. Je bereidt je natuurlijk heel creatief voor en maakt er een hele show van. Doe je best om er zo origineel mogelijk uit te zien. Voor iedere deelnemer is er een aandenken.

Laat jouw telefoonnummer of dat van je ouders achter die dag bij Imke Beunis van Deventer van de Dierenkliniek Achterstraat en wie weet win jij die mooie rit met paardje Bart en de menwagen door het bos. Maximaal aantal deelnemers 25. Informatie & aanmelden: Imke: 06-10948875.

Deelname kost 2 euro en komt volledig ten goede aan de opleiding van de KNGF autisme geleidehonden voor kinderen.

Doe mee en verras het publiek!

Pin It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »

Facebook