Fratsen Kunst & Cultuurspektakel

Kunstenaars, musici en artiesten gezocht voor het Fratsen Kunst en Cultuur spektakel

on juni 29 | in Nieuws | door | with No Comments

Na het succes van vorig jaar wordt op zaterdag 25 augustus de 2e editie van ‘Fratsen Kuinst & Cultuurspektakel’ georganiseerd. Het wordt een echt spektakel! Het centrum van Putten wordt één groot podium voor theater, dans, straattheater, beeldende kunst en muziek.

Weet je het nog? Het schilderplein waar je je eigen Van Gogh kon schilderen, de kinderen die een auto bekrijten of de vele kunstenaars die hun werk en technieken lieten zien en de gezellige muzikanten in de straten. Zo maar een aantal van de activiteiten die tijdens de vorige editie plaats hebben gevonden.

Tijdens Fratsen vind je kunst in alle soorten en maten, onverwachte en verbazingwekkende presentaties, muzikanten, toneelspelers, beeldend kunstenaars, dansers en voordragers.

Het podium is voor iedereen die zich op bijzondere wijze weet te presenteren. Dans, muziek, theater, zang alles is mogelijk!
Wij dagen musici, kunstenaars, dansers en andere creatieveling uit om zichzelf of de vereniging te presenteren. Wij denken ook graag met je mee, dus heb je een plan? Maar weet je nog niet hoe je dit tot stand kan brengen, neem gerust contact met ons op!
Aanmelden, meer informatie of even sparren?

Meld je aan voor het Fratsen Kunst & Cultuurspektakel via evenementen@winkelcentrumputten.nl.

Pin It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »

Facebook