Nieuws

Het laatste nieuws van Winkelcentrum Putten
Medewerkers van De Vrolijke Geit presenteren landelijke producten in een marktkraam

WCP zoekt deelnemers BOERin

Op donderdag 25 juli vindt de tweede editie van BOERin plaats. Winkelcentruim Putten wordt dan één groot podium voor alles wat een raakvlak heeft met het leven op de boerderij en de boeren cultuur.

Het wordt een gezellig evenement waarbij bedrijven en organisaties uit Putten e.o. worden betrokken die een link hebben met het thema. Hierbij kun je denken aan Landwinkel de Vrolijke Geit, museumboerderij de Mariahoeve, boerenijs, kunstenaars, oude ambachten, etc. Allerlei organisaties en verenigingen zullen meedoen en zichzelf presenteren!

Misschien is dit ook voor u interessant?

Je kunt je op vele creatieve manieren passend bij je bedrijf of vereniging presenteren. Denk bijvoorbeeld aan educatie & demonstratie, product presentatie, smullen van typische gerechten van vroeger, spelletjes en activiteiten in het thema van de boerderij, kunst & cultuur of leuke optredens.

Opgeven kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mocht je eerst met ons willen sparren over ideeën dan staan we ook graag voor je klaar.

Agenda

BOOM IN Putten

Burgemeester van Buitenzaterdag 13 juli 2019
14:00 - 17:00 uur

Muziek Terras

Live muziek op de terrassen in Winkelcentrum Puttenzaterdag 20 juli 2019
13:00 - 17:00 uur

BOERin

BOERin 2019donderdag 25 juli 2019
11:00 - 17:00 uur