Nieuws

Het laatste nieuws van Winkelcentrum Putten
Kraam met kerstartikelen

Kerstmarkt in trek bij ondernemers en hobbyisten

Jaarlijks organiseren de ondernemers van Winkelcentrum Putten een sfeervol Winterfeest waarbij het centrum wordt omgetoverd tot een winters decor met vele activiteiten en verrassingen! Ook dit jaar zal er weer een grote kerstmarkt zijn tijdens het Winterfeest op zaterdag 14 december.

Het onderscheidende karakter van het Winterfeest, de sfeer en de vele activiteiten voor jong én oud, mzorgt voor veel belangstelling van ondernemers en hobbyisten om deel te nemen aan de kerstmarkt. Bij de vele kramen kun je mooie producten winter en kerst geralateerde kopen en lekker genieten van koek & zopie.

Deelname aan kerstmarkt is nog mogelijk

Wil je deelnemen aan de kerstmarkt, wacht dan niet te lang. Er zijn nog enkele kramen beschikbaar. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Naast de kerstmarkt zijn er nog vele andere activiteiten tijdens het Winterfeest zoals het Kinderplein, het eskimo dorp en het Winter theater met optredens van koren en dansgroepen. Het spectaculaire ijssculpturen carven, waarbij twaalf kunstenaars ijsblokken bewerken tot prachtige kunstwerken en strijden om de felbegeerde wisselbeker maakt ook dit jaar deel uit van het Winterfeest.

Agenda

Pietenpret

Pietenpretzaterdag 30 november 2019
13:30 - 17:00 uur

Winterfeest Putten

Icecarver Gerrit van Emous aan de slag met een blok ijszaterdag 14 december 2019
14:00 - 21:00 uur

Trendzz

Modellen showen kleding tijdens Trendzzzaterdag 4 april 2020
11:00 - 17:00 uur