Nieuws

Het laatste nieuws van Winkelcentrum Putten
Uitreiking mantelzorgcompliment 2018

Ondernemers belonen mantelzorgers met tien euro extra op de WCP Spaarkaart

Vanaf vandaag kan via de website van Welzijn Putten het mantelzorgcompliment 2019 worden aangevraagd. Het compliment is een waardering van de gemeente Putten voor mantelzorgers die in 2019 langer dan drie maanden en meer dan acht uur per week onbetaald hulp hebben geboden.

Keuze tussen bankrekening en WCP Spaarkaart

Mantelzorgers die in aanmerking komen ontvangen van gemeente Putten € 100. Dit bedrag kan naar keuze worden ontvangen op hun bankrekening of als tegoed op de WCP Spaarkaart. Wie ervoor kiest het tegoed op de WCP Spaarkaart in ontvangst te nemen wordt door de acceptanten van de WCP Spaarkaart beloond met een extra tegoed van tien euro. Mantelzorgers die nog geen spaarkaart hebben krijgen deze kosteloos uitgereikt. Het tegoed op de kaart is te besteden bij de ongeveer 50 aangesloten bedrijven.

Meld je tijdig aan voor het mantelzorgcompliment 2019

Aanmelden voor het mantelzorgcompliment kan tot 25 oktober. Je kunt jezelf als mantelzorger aanmelden of je laten aanmelden door de persoon aan wie je de hulp biedt. Aanvragen dient ieder jaar opnieuw te worden gedaan.

Net als vorig jaar is er ook weer een speciale waardering voor jonge mantelzorgers in de leeftijd van 6 t/m 17 jaar. Voor hen bestaat het compliment uit een geldbedrag van € 75 en een leuke activiteit.

Mantelzorg is onbetaalbaar

Mantelzorg is en blijft onbetaalbaar. Het mantelzorgcompliment dient daarom te worden gezien als een waardering van de gemeente Putten. Met de tien euro extra spreken de acceptanten van de WCP Spaarkaart ook hun waardering uit voor de mantelzorgers.

Agenda

Kassabonnen actie

WCP Kassabonnen Actiewoensdag 1 juli 2020
09:00 - 21:00 uur

Muziek Terras

Live muziek op de terrassen in Winkelcentrum Puttenzaterdag 18 juli 2020
15:00 - 18:00 uur

BOERin Putten

Kunstenares schildert koedonderdag 23 juli 2020
11:00 - 17:00 uur