Nieuws

Het laatste nieuws van Winkelcentrum Putten
Sint met drie pieten

Dat er creatieve kinderen in Putten wonen, hadden Sinterklaas en de Pieten wel verwacht. Wat ze niet hadden durven dromen was dat er zovéel kinderen gehoor zouden geven aan hun oproep om extra hulppieten en tekeningen voor het Pakjeshuis in Winkelcentrum Putten.

Sinterklaas en de Pieten zijn blij verrast met zoveel prachtige tekeningen die zij hebben ontvangen van de kinderen uit Putten. Het Pakjeshuis wordt steeds mooier en gezelliger met al die kleurrijke prenten.

Naast de vele tekeningen stromen nu ook prachtige ingepakte kadootjes binnen waarmee de kinderen hun eigen officiële Pietenbewijs kunnen halen. Wil jij ook je Pietenbewijs halen? Haal dan bij de VVV het Pieten-Schoolboekje op. Daarin leer je alles om een echte Hulppiet te worden. Zo is er een les over hoe je de lekkerste pepernoten moet bakken, een oefening om te balanceren op de daken en leer je naast goed strooien nog veel meer vaardigheden die nodig zijn om een goede Piet te kunnen worden. Als alle lessen zijn gedaan en het uiteindelijke examen, dan mag je jouw officiële Pietenbewijs ophalen!

Ook is het nog mogelijk om mee te doen aan de Sinterklaas Etalage actie. Dit kan nog tot en met donderdag 26 november. Dus vul het verlanglijstje in, doe hem in de brievenbus en wie weet win jij een kadootje van je lijstje. Het Pakjeshuis vind je aan de Kerkstraat 35.

Agenda

Intocht Sinterklaas

Sinterklaas komt aan in Putten zaterdag 13 november 2021
13:00 - 16:30 uur

Pietenpret

Pietenpret zaterdag 27 november 2021
13:30 - 17:00 uur

Winterfeest Putten

Icecarver Gerrit van Emous aan de slag met een blok ijs zaterdag 11 december 2021
14:00 - 21:00 uur