Nieuws

Het laatste nieuws van Winkelcentrum Putten
Pakjeshuis van Sinterklaas

Sinterklaas werkt vanuit pakjehuis

Geen intocht van Sinterklaas per boot in Putten. Wél een Pakjeshuis in het winkelcentrum, een Sint Etalage actie én een uitdaging voor de kinderen om hun Pietenbewijs te halen.

Midden in Winkelcentrum Putten wordt hard gewerkt om het Pakjeshuis van Sinterklaas op tijd klaar te krijgen. Sinterklaas en de Pieten willen het Pakjeshuis heel gezellig maken en vinden het leuk om mooie tekeningen en kunstwerkjes te ontvangen die zij kunnen ophangen. Het adres van het Pakjeshuis is: Kerkstraat 35 in Putten.

Sinterklaas doet dit jaar iets extra’s om zijn verjaardag op een speciale manier te vieren en daarom heeft hij de Sinterklaas Etalage actie georganiseerd waarbij alle kinderen t/m 12 jaar een extra kadootje kunnen winnen van hun verlanglijstje.

Sint is ook op zoek naar kinderen die Hulppiet willen worden. Dit gaat natuurlijk niet zomaar. Door middel van verschillende opdrachten kunnen kinderen hun Pietenbewijs halen.

Sinterklaas heeft laten weten dat hij na zijn aankomst in Nederland via een videoboodschap uitleg zal geven over de activiteiten. Aanstaande zaterdag vanaf 14.00 uur is dit voor iedereen te zien via sociale media en de website van Winkelcentrum Putten.

Het is heel fijn dat de kinderen in Putten dit jaar toch op een leuke manier Sinterklaas kunnen vieren.

Agenda

Kassabonnenactie

kassabonnenactie.jpg zo 1 mei - di 31 mei 2022

Smaakvol Putten

Ober run tijdens Smaakvol Putten zaterdag 11 juni 2022
11:00 - 17:00 uur

KIEK ES Putten

Kiek es! Meisje kliedert met verf zaterdag 16 juli 2022
13:00 - 17:00 uur