Nieuws

Het laatste nieuws van Winkelcentrum Putten
Ontvangst Sinterklaas

Een ander Sinterklaasfeest dan anders

Dit jaar zal Sinterklaas op 14 november weer aankomen in Nederland en net als ieder jaar zijn verjaardag vieren, maar het zal op een andere manier gaan dan we gewend zijn. Ook in Putten.

De organisatie, in handen van Winkelcentrum Putten (WCP) , VVV en het Sinterklaas comité, heeft zich tot het uiterste ingespannen de reis van Sinterklaas naar Putten ook dit jaar weer mogelijk te maken.

Helaas heeft Sinterklaas ook te maken met de Coronaregels die gelden in Nederland. Vanwege de mogelijke nieuwe Coronagolf is hij extra voorzichtig!

Samen met zijn belangrijkste Pieten én met de organisatoren heeft Sint gekeken naar heel veel ideeën en deze getoetst aan de huidig geldende maatregelen. Helaas heeft de Hoofdpiet vandaag moeten besluiten dat de traditionele intocht, of een alternatieve optocht door Putten , en het onthaal in het centrum met alles daaromheen niet veilig is uit te voeren en daarom niet door kan gaan.

Maar Sint en zijn Pieten zitten niet stil. Ze zijn erg druk er toch een leuk feest van te maken in Winkelcentrum Putten. Maar dat houden we nog even geheim…

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan onderaan deze pagina aan voor de nieuwsbrief.

Agenda

Trendzz

Modellen showen kleding tijdens Trendzz zaterdag 2 april 2022
11:00 - 17:00 uur

Smaakvol Putten

Ober run tijdens Smaakvol Putten zaterdag 11 juni 2022
11:00 - 17:00 uur

KIEK ES Putten

Kiek es! Meisje kliedert met verf zaterdag 16 juli 2022
13:00 - 17:00 uur