Menee & Mevrouw Paashaas

Paasactie

on maart 7 | in Evenementen | door | with No Comments

Een sfeervol Paasfeest begint tijdens de Paasactie in Winkelcentrum Putten!

Pasen, een heerlijk lang weekend om lekker te genieten en er weer lekker op uit te gaan! In Winkelcentrum van Putten is het altijd al goed vertoeven door het grote aanbod winkels en gezellige terrassen. Op zaterdag 31 maart kun je tijdens je bezoek aan Winkelcentrum Putten helemaal in de paasstemming komen en genieten van een gezellige paassfeer! Tussen 13.00 en 17.00 hoppen mevrouw en meneer Paashaas weer door het dorp en delen zij heerlijke paaseitjes uit aan het winkelend publiek.

Zoek het Gouden WCP Ei

Pasen en eieren zoeken gaan hand-in-hand. In Winkelcentrum Putten kun je zoeken naar het Gouden WCP Ei. In één van de etalages ligt het Gouden Ei verstopt… Heb jij de etalage met het ei gevonden dan kun je tot 16.00 uur je oplossing inleveren bij het Paasknutselplein bij Van Ganswijk. Om 16.30 wordt op het Knutselplein de winnaar bekend gemaakt worden. Zoek je ook mee naar het Gouden WCP Ei?

Paasknutsel- en doe-plein

KindCentrum on the Move verzorgt dit jaar het gezellige Paasknutsel en doe-plein. Hier kunnen kinderen o.a. kuikentjes knuffelen, moestuintjes maken en eieren schilderen. Ook kunnen kinderen een rondritje maken in een wagentje dat wordt getrokken door paard Bartje. Imke van Deventer (ervaren menner en eigenaar van Dierenkliniek Achterstraat) zal het rijtuigje besturen.

Alle activiteiten vinden plaats in de winkelstraten tussen 13.00 en 17.00 uur.

Pin It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »

Facebook