Pietenpret

Pietenpret in Winkelcentrum Putten

on november 21 | in Evenementen | door | with No Comments

Op zaterdag 2 december organiseert het WCP (WinkelCentrum Putten) het Pietenfeest in Winkelcentrum Putten! Grote kans dus dat je één van de Pieten tussen 13.00 uur en 17.00 uur tegenkomt! Ze maken er zoals gebruikelijk weer een dolle boel van!

Midden in het centrum op het Pietenpretplein is van alles te beleven en te doen. Op het plein bij Van Ganswijk helpen Knutselpiet, Schminkpiet en Spelletjespiet de medewerkers van Kindcentrum Putten met tal van leuke activiteiten voor kinderen. Wie wint de Amerigo race?

Sinterklaas heeft ondertussen een heel programma. Hij wil voor pakjes avond graag op en top fit zijn en er picobello uit zien en daarvoor moet hij nog langs een aantal winkels zoals de opticien, de sportzaak en de supermarkt.

Zo gaat hij o.a. langs PLUS Dee om te checken of er nog wel voldoende pepernoten zijn. Ook gaat de Sint naar Veluwe Optiek waar met speciale apparatuur gekeken wordt of Sinterklaas niet nachtblind is. En met de DNEye scanner wordt gemeten om te zien of hij geen last heeft van de schittering van de lichten. Hoofdpiet zal ondertussen getest worden of hij nog wel goed kan lezen, omdat ook Hoofdpiet een dagje ouder wordt en hij vast ook leesklachten zal krijgen. Stel je voor dat de pakketjes in de verkeerde schoorsteen terecht komen, dat zou toch dramatisch zijn!

Vervolgens gaat de Sint naar Banketbakkerij Knevel om te kijken of alle chocoladeletters, boterletters en het marsepein al wel klaar zijn. Daarna is het hoog tijd dat de Sint een nieuwe bril gaat uitzoeken bij Sluis Optiek & Optometrie en drinkt hij een heerlijke kop warme chocomelk met de kinderen bij HoutTerug.

Rond 16.30 uur neemt Sint plaats op zijn mooie stoel bij de Hema. Hij gaat een aantal kinderen blij maken met prijzen voor het maken van de mooiste kleurplaat. Heb je nog geen kleurplaat? Je kunt de kleurplaat ophalen bij één van de vele winkels in het centrum van Putten.

Tijdens deze gezellige middag speelt de Pepernotenband vrolijke sinterklaasliedjes.

13:00-17:00 uur Pietenpret Beleef & Doeplein – pleintje Van Ganswijk

Programma Sinterklaas:

  • 13:00 uur Pepernoten check – PLUS Dee
  • 13:30 uur Sint leest voor – Veluwe Optiek
  • 14:00 uur Bezoek aan de bakkerij – Banketbakkerij Knevel
  • 14:30 uur Nieuwe bril – Sluis Optiek & Optometrie
  • 15:00 uur Sint op het Pietenpretplein – Kindcentrum bij Van Ganswijk
  • 16:00 uur Warme choco drinken – HoutTerug
  • 16:30 uur Uitslag kleurplatenwedstrijd – HEMA
Pin It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »

Facebook