Kind & hond look-a-like show

Primeur voor Puttense Mode & Trenddag 2017

on augustus 30 | in Nieuws | door | with No Comments

De “Kind & Hond look a like show”

Tijdens de Mode & Trenddag op 9 september organiseert Dierenkliniek Achterstraat, als actie voor de KNGF opleiding van autisme geleidehonden voor kinderen de “Kind & Hond look a like show”.

Ben je tussen de 7 en 12 jaar? Verkleed en –of schmink je dan als een duo samen met je hond. Loop over de catwalk voor de HEMA in Putten en win de prijs voor het origineelste duo. Je staat al op de planken voor 2 euro.

Tussen de modeshows van de HEMA door zijn er drie Kind & Hond look-a-like shows. Het is de bedoeling dat vrolijke kinderen samen met hun honden zich verkleden en-of schminken als een duo. In 3 groepjes van 8, verdeeld over de dag, lopen jullie samen met een volwassen familielid op de catwalk heen en weer. Je maakt er natuurlijk een hele show van. Een serieuze jury zal per show van 8 kinderen de duo’s bekijken en de winnaar per groep aanwijzen.

We kunnen vast verklappen dat er een jurylid is van de Kynologenclub Noord- West Veluwe. Ook zijn er ambassadeurs van KNGF met hun honden. Er is een aandenken voor alle deelnemers. De winnaar van iedere groep wint een menrit door het bos met paard Bart. Imke Beunis – van Deventer van Dierenkliniek Achterstraat en Dier & Gezin reikt de prijzen uit. Deelname bedraagt 2 euro per duo. Je ouders mogen ook meer geven voor KNGF.

Let op! De exacte tijden van de shows zijn nog niet bekend maar ouders, grootouders en verzorgers kunnen hun kind(eren) en hond(en) vast opgeven bij Imke: 06-10948875.

Maximaal aantal deelnemers 24 (3 x 8). Na aanmelding ontvang je het deelname reglement.

Doe mee en verras het publiek!

Win een menrit met paard Bart

Pin It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »

Facebook