Schaatsbaan tijdens Winterfeest Putten

Schaatsbaan tijdens Winterfeest Putten

on december 11 | in Nieuws | door | with No Comments

Dat de ondernemers van Putten weer een sfeervol Winterfeest organiseren zal niemand aan twijfelen. Elk jaar wordt het centrum weer omgetoverd tot een winters decor met vele activiteiten en verassingen!

Schaatsbaan

Dit jaar kan er heerlijk geschaatst worden tijdens het Winterfeest! De ondernemers rondom het pleintje bij Visgilde Foppen hebben de handen ineen geslagen en zijn samen met de organisatie van de WCP evenementen (VVV Putten) de uitdaging aan gegaan om een schaatsbaan te realiseren. Niet één met echt ijs maar wel 100 m2 meter aan schaatsplezier op een synthetische schaatsbaan.

Schaatsbaan Mogelijk gemaakt door sponsoren

Door diverse sponsoren zoals Kringloop Overnodig, Boerstaete Makelaardij, JOOP (Jonge ondernemers Putten), PLUS Dee Putten, Hoogebeen Interieur, Restaurant Fat Alice, Visgilde Foppen én het WCP is het mogelijk om tijdens het Winterfeest een schaatsbaan te realiseren in Winkelcentrum Putten zodat de kinderen heerlijk een dagje kunnen schaatsen!

Het schaatsen zal gratis zijn en de schaatsen zijn te leen zodat álle kinderen kunnen komen genieten. Kom dus ook gezellig een pirouetje draaien op de mooi verlichte schaatsbaan.

Winterse activiteiten

Rondom de schaatsbaan is er nog meer plezier. Zo kunnen kinderen knutselen bij ‘tKuikentje en bij de DA prinsessen kun je glitters krijgen waardoor je nog beter kunt shinen! Ook verzorgt de DA Bites &Drinks en een geur proeverij. Natuurlijk is er ook gedacht aan koek & Zopie door Limburgia, PLUS Dee en Fat Alice. Het muzikale optreden van Matt Blue zal er voor zorgen dat het feest compleet is!

Naast bovenstaande zijn er nog vele andere activiteiten tijdens het Winterfeest tussen 14:00-21:00 uur zoals de Kerstmarkt, Kinderplein, Disneyparade, IJssculpturen, etc. Kijk voor het volledige programma op www.winkelcentrumputten.nl/winterfeest-putten-2017.html.

Pin It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »

Facebook